Mike családja EROTIKUS TÖRTÉNET

Ben Esra telefonda seni bosaltmami ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Mike családja EROTIKUS TÖRTÉNET
feleségem Maggie. A harmincas éveink közepén járunk és
mindketten a helyi iskolában dolgozunk. Maggie szexuális nevelést tanít
(ez nagyon is passzol a természetéhez) és a lányok tájfutási csapatát
vezeti. Én a fiuk tájfutási csapatát vezetem.

Három gyönyöru gyermekünk van. Molly az anyja kiköpött mása, 16 éves korához képest nagyon érett. Mikey 14 éves. A múlt nyáron vesztette
el kisfiús kinézetét és egyre jobban hasonlít a nagyanyjához. Missy a
legfiatalabb, 11 eves, már majdnem 12.

Mindenki a közösségben egy átlagos amerikai családnak tart bennünket, de persze nem ismernek minket igazából. Tudod, Maggie és én nem vagyunk egy átlagos pár. Mindkettonk apja hivatásos atléta volt és mindkét szüloi
pár nyitott házasságban élt.

A családunk tagjai mindig valamiféle szexualitást sugároztak. Húgom, Peg sokszor rajtakaptuk egymást valamilyen szexuális aktuson. Amikor Peg kezdett felnott hölggyé válni a szüleink minket is bekapcsoltak szexuális életükbe.

Majd mindennap megdugtam vagy a húgomat, vagy anyámat. Néha arra ébredtem, hogy a húgom könyörög apánknak, hogy bassza erosebben. Néha
egyszeruen besétáltam a szobájába és leszopattam, míg apa baszta ot.

Egyszer resztvettünk egy u.n. családi nyári táborban, ahol rajtunk kívül csak szintén nyitott házasságban élo párok vettek részt. Apám és Maggie apja ismerték egymást, sot, valamikor egy csapatban játszottak,
így aztán a családok többi tagjai is megismerték egymást. Sosem
felejtem el az elso alkalmat, amikor megpillantottam Maggie – t. Talán 15 éves lehetett, de a teste már egy felnott noé volt. Besétáltunk a kabinjukba és egy pillanat múlva Maggie már négykézláb állt. Apja baszta a seggét, míg o a bátyját szopta. Maggie mindig nagyon hangos volt szex közben, akárcsak a húgom.

“Basszál apu, baszd meg a seggem! Nyomd belém a faszodat!’
sikoltotta és ilyenkor egy – egy pillanatra kiengedte szájából a bátyja
faszát. Azonnal beleszerettem.

Néhány évvel késobb összeházasodtunk. Maggie szinte azonnal terhes lett és megszületett Molly. A következo néhány évben még két gyermekünk született. A családjaink segítettek a gyerekekkel és néhány évig velük
éltünk. Aztán bekerültünk dolgozni a helyi iskolába és ott dolgozunk már
tíz éve.

Maggie és én semmit sem veszítettünk a szexuális energiáinkból. Hiszen
tulajdonképpen csak ennek éltünk. Azt hiszem, nem sok dolog maradt a
szexben, amit nem próbáltunk ki. Tíz év alatt egy nagyon kellemes baráti
társaságot építettünk ki, akik resztvettek szexuális életünkben. Maggie
30. születésnapjára például partit szerveztünk, ahol 30 férfi baszta meg ot.

Maggie – nek van néhány perverzitása, például az egyik a pisivel kapcsolatos. Ezért aztán, miután mind a 30 – an megbaszták, körülállták és lepisilték, amitol még jobban begerjedt, ez persze hatással volt a férfiakra, akik újra kedvet kaptak a baszáshoz. Sosem láttam még not életemben – pedig láttam már néhányat – akit ennyire elborított volna a geci és a pisi. Maggie nagyon élvezte.

Ahogy a gyerekeink nottek, egyre kíváncsibbá váltak és persze minden gondolatuk a szex körül forgott. Mi úgy tekintettük a szexet, mint egy csodálatos dolgot és ezért minden kérdésükre oszintén válaszoltunk.
Nem egyszer rajtakaptak minket baszás közben, mi nem is bántuk, sót, bevallom, még izgatott is minket, hogy ok figyelnek. Mivel mi gyakorlatilag szexben nottünk fel sosem akartuk ezt elrejteni a gyerekek elol. Úgy gondoltuk, hogy ha a gyerekek folytatni akarják a családi hagyományokat, akkor ennek magától kell megtörténnie. És így is lett.

Egy szombat délután történt. Molly edzésen volt a helyi fitnesz klubban,
Mikey fociedzésen volt Missy pedig a velünk egy utcában lakó barátnojénél volt – egy gyönyöru barna kislánynál. Mikor Maggie hazajött, úgy döntöttünk, hogy kiélvezzük, hogy üres a ház. Éppen a nappaliban néztem a tv – t, amikor Maggie besétált a szobába. Fekete, hálós harisnya volt rajta, harisnyatartóval, és egy melltartóval, melybol kikandikáltak a mellbimbói. Kikapcsolta a TV – t.

“Térdelj le, Mike. Itt az ideje, hogy gondot viselj a sexéhes feleségedre” – parancsolta.

A farkam szinte azonnal felállt, ahogy lecsúsztam a heverorol és térden álltam. Maggie odajött, fölém állt, nedves pinája csak centiméterekre volt az arcomtól.

“Dugd a nyelved a pinámba! Gyerünk !” – parancsolt rám.
Imádom, amikor o a parancsnok. Odahajoltam és nyalni kezdtem a pináját. Éreztem a szex édes izét. Maggie nagyon fel volt izgulva. Lenyúlt, megfogta a fejem és odanyomta az arcomat a nedves pinájához.

“Nyald a pinám, Mike! Nyald ki a lucskos pinám!” kiáltotta és a csiklóját az arcomhoz dörgölte. k**ugtam a nyelvem és teljes erombol nyalni kezdtem. Szinte megfojtott a pinájával. A paradicsomban éreztem magam. Egy – két pillanattal késobb valósággal folyni kezdett. A lélegzése egyre szaggatottabbá vált. A teste megfeszült és megremegett. “Igen, ez az, élvezek, nyald a pinám” – sikoltotta. Nedvei belefolytak a számba és végigfolytak az államon. Az orgazmusa percekig tartott.

Ahogy kezdett lecsillapodni rögtön letérdelte elém, és nyalogatni kezdte a nedveit az arcomról és az államról, néha a számba is dugta a nyelvét. Lenyúlt és újra simogatni kezdte a pináját és néha – néha megszorította keményen álló faszomat.

“Olyan jól csináltad, Mike. Akarod, hogy leszopjalak? Látom, a nyalás alaposan felizgatott.”

“Igen” – válaszoltam. “Imádom nyalni a pinádat. Isteni íze van.”

“Ezt már szeretem hallani. Na, akkor vetkozz le és feküdj a
kerevetre. Így még sosem szoptak le, ígérem.”

Micsoda ajánlat! Ki tudna ennek ellenállni? Úgy tettem, ahogy mondta. Elég szép farkam van, ha szabad ezt mondanom, 23 centi és életemben már jó néhány no megijedt tole. De Maggie, az nem. Gyakorlatilag imádja a faszomat. Ahogy lefeküdtem a heverore Maggie nyalogatni és csókolgatni kezdte az erosen megduzzadt faszomat. A nyelvével körbenyalogatta a fejét, ott, ahol a legérzékenyebb. Aztán olyan mélyen bevette, ahogy csak bírta. Aztán bólogatni kezdett fel – le a farkamon, aztán újra csak a fejét nyalogatta. Aztán hirtelen mindketten nagyon meglepodtünk.

“Huha, mami, ezt sosem tanítottad nekünk a szex felvilágosításban”

Molly volt az. A fonöke korábban hazaengedte, és annyira fel voltunk mindketten izgulva, hogy nem hallottuk bejönni. És most ott állt csak pár méterre tolünk és meredten bámult álló faszomra, amit az anyja éppen szopott.
A szívem hevesebben kezdett dobogni, sokkban voltam. De Maggie teljesen nyugodt maradt.

“Sok minden van, amit még nem tanítottam nektek” – mondta. “De tanulni sosem késo. Meg akarod tanulni, hogyan kell faszt szopni ?”

“Hü, apu, a tied nagyon nagy” sétált oda hozzánk.

“Gyere ide kicsim” – mondta Maggie – “fogd meg, milyen nagy!”

“Lehet, apu?” – kérdezte Molly. Izgalom érzodött a hangjában.

“Persze, Molly, nyugodtan, én is szeretném”

Molly letérdelt Maggie mellé és megfogta a faszom végét. A levego után kapkodtam, annyira izgatónak találtam, hogy a saját lányom így ér hozzám. A kezei puhák és melegek voltak. Lassan elkezdte húzogatni a faszomon a bort, fel – le. “Oh, apu, ez csodálatos” – mondta.

“Szopjad egy kicsit” – bátorította Maggie.

Ezzel a kislányom elorehajolt és a szájába vette a faszom fejét. Minden akarateromre szükségem volt, hogy el ne élvezzek azonnal.

“Mmmm” – búgta miközben a nyelvével a faszom fejét simogatta, aztán bólogatni kezdett.

“Ez az, kicsim, szopjad apu faszát” – mondta Maggie és Molly mögé térdelt. Átnyúlt a hóna alatt és megfogta a melleit. A fehér blúz
alatt láttam, hogy Molly mellbimbói megkeményednek.

“Jaj, anyu, ez nagyon finom” – súgta.

“Vedd le gyorsan a ruháidat” mondta Maggie és felemelte Molly ingét. Majdnem csuklani kezdtem amikor Maggie kikapcsolta Molly melltartóját és elobukkantak gyönyöru, feszes mellei. Elorehajoltam és gyengéden
becézgetni kezdtem azokat.

“Oh, igen, apu, ez nagyon jó” – mondta és közben Maggie folytatta a vetkoztetést.
Levette Molly szoknyáját és lehúzta a bugyiját. Kisvártatva meztelenül térdelt elottem és a faszomat szopta egyre szenvedélyesebben. Maggie lenyúlt és Molly seggét kezdte simogatni, majd még lejjebb, míg nedves pinájához ért.

“Hü, de nedves vagy Molly. Látom szereted szopni apu faszát.” – mondta Maggie.

“És azt is, ahogy a pinámat simogatod” – válaszolta Molly.

“Szeretnéd, ha nyalnám is? ” – kérdezte Maggie.

Molly feltérdelt és széttárta a lábait. Maggie aláfeküdt és Molly lassan anyja szájára engedte a pináját, de közben a szopást sem hagyta abba.

Figyeltem, ahogy Molly az anyja szájára ült, aztán már csak a nyalás és szopás hangjait hallottam, ahogy Maggie nyalta a lányunk pináját.

“Ez az, anyum, nyaljad, szopjad. Oh, de jó. El sem hiszem, hogy ez megtörténik”

“Jó neked? ” – kérdeztem Mollyt.

“Igen, apu, nagyon jó, már régóta szerettem volna megfogni a faszodat. Néha meg is lestelek benneteket. Azt kívántam, hogy bár én is azt csinálhatnám a faszoddal, amit anyu.”

“Hát, ez a kívánságod teljesült, édesem ” mondtam.

“Na és velem mi lesz? ” egy új hang szólt közbe.

Felnéztem és ott láttam a legfiatalabb lányunkat, Missy – t az ajtóban állva – és a keze a bugyijában volt. Missy éppen a fejlodésnek abban a szakaszában volt, amikor a gyerekbol fiatal no lesz. A mellei már elkezdtek noni, de még mindig volt benne valami kislányos.

“Én is szophatom a faszodat, apu?” kérdezte vidáman.

“Uh, Missy, izé…” nyögtem ki.

“Persze, Missy” – mondta Maggie. “Gyere ide és csatlakozz a novéredhez. De elobb vetkozz le”

Nem akartam hinni a szemeimnek. A kicsi egy pillanat alatt ledobálta a ruháit. A mellei éppen hogy bimbózni kezdtek és a pinája bár csupasz volt, de már felsejlett rajta a szor. A nagyajkai meg voltak duzzadva az izgalomtól. Egy pillanat múlva már ott térdelt Molly mellett és nyalogatta, csókolgatta a faszomat, amit Molly közben a kezével pumpált. Maggie kibújt Molly alól és a szája, álla csillogott Molly nedveitol.

Maggie Molly mellé térdelt, aki érdeklodéssel figyelte, ahogy a húga a faszomat kényeztette. “Csókolj meg édes” – mondta Maggie és Mollyhoz hajolt.

Molly hosszan és kéjesen csókolózott az anyjával. Figyeltem, ahogy Maggie bedugja a nyelvét Molly szájába. Molly elfogadta a behatoló
nyelvet és élvezettel nyalta le róla saját nedveit. Egy – két percig csókolóztak, aztán Maggie Missy mögé térdelt. Elobb a seggét simogatta, aztán a pináját, ugyanúgy, mint az elobb Mollynak. Aztán lehajolt, kicsit megnyalta Missy seggét, aztán a pináját kezdte nyalogatni.

“Oh, anyu ” sóhajtotta Molly “ez nagyon jó, még nyaljál. Nyald ki a pinámat, mint az elobb Molly – ét”.

“Olyan aranyos kis kurvák vagytok” – mondta Maggie kéjesen.

“Igen, azok vagyunk anyu. Molly és én kurvák vagyunk. Élvezzük, amikor a pinánkat nyalják.”

“Tényleg ? Ki nyalt nektek?”

“Mikey szokta nyalni a pinánkat, de néha Shelly is”

“Szexeltetek a bátyátokkal?” – kérdeztem.

“Persze, apu” mondta Molly. “Annyira felizgatott bennünket, amikor titeket láttunk baszni. Mi is ugyanazt akartuk, így aztán baszunk
Mikey – vel rendszeresen”

“Igen” tette hozzá Missy. “Mikey – nek jó nagy fasza van, de nem akkora, mint a tied, apu”.

“Oh, istenem, ti tényleg kis ringyók vagytok. Hát, ha úgy viselkedtek, mint a kurvák, akkor úgyis fogunk veletek bánni. Mindketten feküdjetek le a földre”

A lányok azonnal engedelmeskedtek, végignyúltak a földön hanyatt fekve és közben mosolyogtak. Molly istenien nézett ki gyönyöru 16 éves testével. Missy zabálnivaló volt a lapos mellkasával és kis domború pinájával. Maggie átvette a parancsnokságot.

“Tegyétek szét a lábatokat, kis kurváim” parancsolta és a lányok engedelmeskedtek. “Na, most pedig ujjazzátok meg magatokat”.

Azonnal engedelmeskedtek és Maggie közben odahúzott magához és a még mindig kokemény faszomat kezdte verni. Még mindig nem hittem el, hogy ez történik. “Jól csináljátok, kis faszra éhes kurvák. Basszátok meg
magatokat és közben képzeljétek, hogy apátok fasza bassza a pinátokat.”

A lányok egyre szenvedélyesebben ujjazták magukat és közben a faszomat bámulták, nyögtek és sóhajtoztak én pedig egyre jobban
felizgultam látva a szenvedélyt a szemükben.

“Akarjátok, hogy apu megbasszon benneteket, ugye?” – kérdezte Maggie.

“Igen, anyu” – kiáltotta Missy. “Azt akarom, hogy apu bedugja a faszát a pinámba.”

“Helyes” – visszhangozta Molly “apu, kérlek, basszál meg minket. Jaj, mindjárt élvezek. ÉLVEZEK” sikoltotta, ahogy a testét végigrázta az
orgazmus.

“Ez az, Molly. Élveztesd el magad és közben gondolj arra, hogy ez a fasz a kezemben forró gecit lövell a pinádba.” – mondta Maggie. “Missy, gyerünk nyald a novéred pináját, és idd ki a nedvet a pinájából.”

“Missy azonnal 69 – es pozíciót vett fel, ráhajolt a novére pinájára, Molly pedig megfogta Missy seggét és a szájához húzta a pináját.
Maggie és én megbabonázva figyeltük, ahogy a két lány a nyelvével élvezteti egymást még kétszer. Ekkor már nem bírtam tovább, meg akartam baszni a lányokat és úgy látszik Maggie olvasott a gondolataimban.

“Lányok, forduljatok meg és dörzsöljétek össze a pinátokat.” – mondta Maggie. Missy megfordult és lenézett a novérére. Mindkettojük arca
csillogott a másik nedveitol. Missy lehajolt és nyelves puszit adott a novérének így osztozva meg a pinájuk nedvein.

Letérdeltem és a faszom fejét Missy kis vágásába igazítottam. Egy kis erolködés árán benyomtam a faszom a nagyajkai közé.

“Oh, Istenem, Molly, apu fasza a pinámban van! Apu bassza a pinámat!”

Egy hirtelen mozdulattal belöktem a faszom Mollyba. Soha sem éreztem még hasonlót. Missy felnyögött meglepetésében és a csípojével visszalökött, hogy a faszom még mélyebbre hatoljon be. “Basszál meg apu! Nyomd belém tövig! Basszál, basszál!”

Egy – két percig basztam ot, aztán kihúztam a faszomat. Missy pinájától csúszós faszomat beigazítottam Molly pinájába. Egy kicsit tágabb volt, de nem sokkal. Micsoda forró pinája volt. Egyetlen lökéssel tövig belényomtam a faszomat.

“Ohhhhh” – nyögött fel Molly. “Most engem basz, Missy. Hü, de kibaszott nagy. Oh, igen, apu, basszál meg”

Maggie ott állt és figyelt.” Missy, te egy rossz kis kurva, vagy egy jó kis kurva vagy?”

“Egy rossz kurva vagyok, anyu. És imádom, hogy egy rossz kis kurva vagyok.”

“Akkor gyere vissza ide hozzám” – mondta Maggie. Missy leszállt Mollyról és így még jobban hozzáférhettem Molly gyönyöru pinájához.
Elorehajoltam és az egyik cicijét a számba vettem, de nem hagytam abba a baszást.

“Szopjad, apu. Szopjad a mellemet. Baszd meg a pinámat. Oh, istenem, mindjárt újra elélvezek.”

Maggie mögém térdeltette Mollyt és széthúzta a seggemet. “Tessék, rossz kis kurvák szeretnek segget is nyalni. Nyald ki apád seggét!”

Egy kis, meleg nyelvet éreztem a seggem lyukán. “Mmm, ez finom. Apu segge ízlik. Akkor most én egy rossz kis kurva vagyok?”

“Az vagy, Missy” – mondta Maggie. “Akarod, hogy anyád a kinyalja közben a te seggedet?”

“Igen, anyu, nyald ki a seggem, míg én apuét nyalom ki.”

Nem láthattam, hogy mi történik de éreztem ahogy Missy befúrja nyelvég a seggem lyukába. Közben Molly már talán a harmadik, vagy negyedik élvezésén is túl volt. Tovább már nem bírtam tartani.

“Élvezek !” kiáltottam. Maggie abban a pillanatban ismét átvette a parancsnokságot.

“Missy, Molly, térdre, ahogy a jó kis kurvákhoz illik. Itt az ideje, hogy megigyátok apátok gecijét.”

A lányok engedelmeskedtek. Missy abbahagyta a seggem nyalását és gyorsan elém térdelt. Kihúztam a faszomat Molly pinájából. A lányok elottem térdeltek. A faszomat az arcuk fölé tartottam és verni kezdtem.

Családunk minden férfitagja hatalmas mennyiségu gecit képes élvezni. Lehet, hogy ez a génjeinkben van, de mindannyian kétszer – háromszor
annyi gecit tudunk kispriccelni, mint egy átlagos férfi. Ezért egy hatalmas, suru gecispricc landol Missy arcán.

A következo adag Mollyt érte, részben az arcára, részben kitátott szájába. Csak élveztem és élveztem, a gecim beborította az arcukat.
Aztán ösztönösen nyalogatni kezdték a faszomat, aztán egymás arcáról is lenyalták a gecit, majd csókolóztak és megosztoztak a gecimen.

“Anyu? Apu?” a hang mögülünk jött. Mikey volt az. Maggie megfordult és rábámult a fiára.

“Fiatalember, azonnal gyere ide és vetkozz le!”

“De anyu…”

“Most azonnal ! Gyerünk, vetkozni!”

Mikey lassan vetkozni kezdett és láttam rajta, hogy próbálja megérteni a látványt, ami a szeme elé tárult. A testvéreit, ahogy ott
térdeltek elottem és arcukat az apjuk gecije borította. Az anyja
melltartóban, bugyiban és harisnyakötoben. Mikey fasza olyan kemény volt, mint a ko.

“Te baszogatod a testvéreidet, és anyádnak nem adsz a faszodból? ” – kérdezte Maggie.

“Ez most meg fog változni” Maggie a heverore ült. “Térdelj le Mikey és kezd el nyalni anyád pináját”.

Mikey letérdelt az anyja elé és lassan odahajtotta a fejét Maggie pinájához. Maggie megragadta ot a tarkójánál fogva és odanyomta a fejét a pinájához. “Azt mondtam, hogy nyald ki a pinám, most azonnal!”

Mikey engedelmesen nyalni kezdte a forró, nedves pinát. Maggie teljesen magánkívül volt. “Ez az, Mikey, jaj de jó. Nyald ki anyád
pináját. Igen, nyaljál!” – sikoltotta, ahogy elélvezett. Mikey tovább
nyalta a pinát, szenvedélyesen. Bedugta a nyelvét, aztán az anyja csiklóját kezdte szopogatni. Maggie újból elélvezett. Alighogy elcsitult az egész testét megrázó orgazmus, talpra rántotta Mikey – t és megragadta a seggét. “Basszál meg, Mikey. Nyomd belém a faszodat!”

Mikey a két karjára támaszkodott és a faszát anyja pinájának a bejáratához tette. Egyetlen eros mozdulattal benyomta a faszát oda,
ahol o is volt 14 évvel ezelott. “Oh, igen” – nyögte Maggie, ahogy a
kemény fasz tövig beléhatolt. “Baszd meg anyut, igen, keményebben!”

Mikey elorehajolt és anyja egyik mellét a szájába vette. “Igen, Mikey, szopjad a mellemet, ugyanúgy, mint amikor még csecsemo voltál.
Mindig felizgatott, amikor szoptál”

Mikey úgy baszta az anyját, mint egy gozkalapács, de annyira felizgult, hogy nem bírta tovább tartani. “Élvezek, anyu” kiáltotta.

“Az arcomra, kicsim, gyere élvezz anyu arcára”

Mikey kihúzta a faszát és Maggie mellkasára ült, a faszát pedig az ajkára tette. Ebben a pillanatban hatalmas mennyiségu geci tört elo a faszából, és egyre csak jött belole. Hát igen, neki is ugyanazok a génjei voltak, mint nekem. Maggie arcát teljesen beborította a friss, forró geci, végigfolyt az állán és lecsöpögött a mellére. Amennyit tudott, lenyalt magáról, az egyik mellét felhúzta a szájához, hogy onnan is lenyalhassa a rácsöpögött gecit.

Missy és Molly is odamentek és segítettek anyjuknak lenyalni róla a gecit.

“Akarjátok látni, hogy milyen egy igazi rossz kurva ? ” – kérdezte Maggie a lányokat.

“Igen, anyu” – kiáltották szenvedélyesen.

“Gyertek utánam” – mondta és ezzel felállt és kisétált a szobából, egyenesen a fürdoszobába.

A kölykök követték és végül én zártam be a sort. Tudtam, mi fog következni.

Maggie belefeküdt a fürdokádba.

“Apu, tudod, mit kell tenned” – mondta nekem, ahogy megálltam a fürdokád mellett. Maggie a melleivel és a pinájával játszott, én megragadtam a faszomat és ráirányítottam. A következo pillanatban forró sugárban tört elo belolem a pisi egyenesen Maggie melleire. Úgy irányítottam a sugarat, hogy az állára, majd kitátott szájába menjen. A pisim megtöltötte a száját és kifolyt az állára.

Maggie nagyokat nyelt és közben a csiklóját dörgölte. Felnézett az ott bámuló három gyerekre.

Ez volt az exhibicionizmus teteje – a gyerekei figyelték, ahogy az apjuk lepisili az anyjukat. Ahogy a pisi sugara lassan elfogyott, Maggie elélvezett ismét.

“Huh, ez fantasztikus volt” mondta Missy. “Én is kaphatok a pisibol?”

“Majd én” mondta Mikey “úgyis pisilnem kell.”

“Pisilj le mindkettonket” – mondta Molly. A két lány a fürdokádba térdelt és Maggie melléjük. Mikey pisilni kezdett. Eloször a melleikre aztán az arcukba. Kinyitották a szájukat és mohón itták Mikey pisijét.Betty nagyot sóhajtott és rámosolygott. Istenem, de kívántam ot. Amikor rátette a kezét a kezemre és megszorította éreztem, hogy nedvesedik a pinám.

“Szóval, valamelyik nap bementem Tommy szobájába, hogy összeszedjem a szennyest. Ott találtam Tommyt, az én Victoria’s Secret katalógusom kiterítve az ágyára és felette verte a farkát. Ez még rendben is lett volna, minden gyerek csinálja.”

“De hát akkor mi a probléma?” kérdeztem.

Betty felém fordult és eközben a blúza kinyílt megmutatva a völgyet szép mellei között és egy darabot a szexik fehér melltartójából. Melegséget éreztem a lábam között, de elhessegettem a szexuális vágyat magamtól, hogy figyelni tudjak arra, amit mond.

“Elhatároztam, hogy beszélek Tommyval a szexrol. El is kezdtünk beszélgetni, remekül ment, de akkor hirtelen arra kért, hogy mutassam meg.”

“Azt akarta, hogy feküdj le vele?”

“Hát, igen. Kérte, hogy mutassam meg, hogy megy ez a gyakorlatban. Persze, mondtam neki, hogy ez nem lehetséges, felejtse el, de erre könyörögni kezdett. Késobb gondolkodni kezdtem azon, hogy vajon létezik – e egy helyes módszer arra, hogy fizikailag demonstráljuk a szexet gyerekeknek.”

Bettyre mosolyogtam és ismét a kezére tettem a kezem. “Betty, eloször is, a te kérdésed és Tommy vágyai teljesen természetesek, annak ellenére, hogy errol nem nagyon szoktunk beszélni.
“Hadd kérdezzek toled néhány kérdést. Tommy kezdeményezte ezt a dolgot, nem te, ugye?”

“Igen, o hozta fel.”

“Mit éreztél, amikor láttad, hogy veri a farkát?”

Betty zavartan válaszolt “hát, zavarban voltam”.

“És mi volt mélyen ez alatt a zavart érzés alatt?”

“Hogy érted?”

“Meztelen volt?”

“Igen”

“Láttad is a farkát?”

Betty egy kis szünet utána egyenesen a szemembe nézett és azt mondta “igen, láttam”.

“És mit éreztél ? Milyen érzés volt látni a kis Tommy álló farkát?”

“Nem szívesen vallom be, de felizgatott a látvány. ”

“És mit csináltál aznap éjjel?”

“Megujjaztam magam, míg egy óriásit nem élveztem” – vallotta be Betty nevetve.

“És mire gondoltál közben?”

“Tommy farkára.”

Egy pár pillanat gondolkodás után azt mondtam “Nézd, az egy jó dolog, hogy bevallod, hogy mit érzel. Van egy nagyon jóképu fiad, aki szeretné, ha az a személy, akit a legjobban szeret a világon megtanítaná ot a legtermészetesebb dologra. Te is szereted ot és szeretnéd ha jó lenne neki és persze magadnak is.”

“Szóval úgy gondolod, hogy ez így rendben van ?”

“Ha mindketten akarjátok, akkor igen. Gyerünk Betty, élvezzétek egymást.”

“Egy kicsit ideges vagyok emiatt” – mondta Betty.

Úgy éreztem, hogy eljött az én pillanatom. Mindig is vágytam Bettyre. “Nézd Betty, egyedül vagyunk, és Tommy is itt van. Miért nem hagyod, hogy segítsek nektek? Szívesen segítenék nektek megtenni az elso néhány lépést.”

“Nem találnád cikinek a dolgot ” – kérdezte Betty.

“Egyáltalán nem, hidd el, nekem semmiféle gátlásom sincs a szex – szel kapcsolatban”.

Betty mélyen a szemembe nézett, éreztem, hogy szinte levetkoztet a szemével. Pajkosan rávigyorogtam és mondtam neki, hogy hívja be Tommy – t.

Tommy bejött, ahogy mondtam már, nagyon jóképu kisfiú volt, sötétbarna hajjal.

“igen, anyu?”. Betty intett, hogy üljön mellé a kanapéra.

“Tommy, tudod, hogy mi Mrs. Nelson foglalkozása?”

“Persze, szexet tanít”

“igen, azt csinálja. Emlékszel, mi beszélgettünk a szexrol néhány napja és azt akartad, hogy mutassam meg neked, hogy kell csinálni?”

“I – igen ” – válaszolt Tommy idegesen.

“Nos, beszéltem errol Mr.Nelson – nak és o azt mondta, hogy nem talál ebben semmi kivetnivalót, és mivel o szexet tanít, segíteni fog nekünk tanulni. Érted?”

“Persze, mami, értem”

“Láttál már meztelen not Tommy?” kérdeztem.

“Igen, képeken”.

“Szeretnéd látni anyut meztelenül?”

“Igen”.

Bólintottam Bettynek, aki elkezdte kigombolni a blúzát, megmutatva a szexi melltartóba rejtett csodálatos melleit. Felállt, lehúzza a szoknyáját és a bugyiját és ott állt félig meztelenül. Éreztem a pinájának az illatát, ahogy odahajolt, hogy mellém tegye a levett bugyiját. Aztán felnyúlt és kikapcsolta a melltartóját. Tommy is, meg én is lélegzetvisszafojtva néztük a csodálatos, himbálózó melleket.

“Nos, Tommy, most rajtad a sor, szeretnénk meztelenül látni téged” – mondta Betty és leült a padlóra széttárt lábakkal. Miközben Tommy vetkozött, Betty a pináját simogatta. Tommy egy pillanat alatt meztelen volt, farka keményen ágaskodott. Meglepodve néztem, mert kisfiús külsejéhez képest igen nagy fasza volt, legalább 15 – 17 centi. Úgy látszott, hogy ha felno, talán még Mike – énál is nagyobb fasza lesz.

“Oh, micsoda gyönyöru fasz” – mondtam. “Nagyon szép faszod van. És nagyon nagy a korodhoz képest. Nem igaz Betty?”

Betty le sem tudta venni a szemét az elotte meredez? fiatal faszról. Kéj homályosította el a szemeit. “Oh, Tommy, ez csodálatos. Anyu imádja a szép faszodat.” Közben az ujjaival tovább dörzsölgette megduzzadt csiklóját.

“Fogadjunk, hogy szeretnéd megfogni anyu melleit és pináját, igaz Tommy ?”

“Megfoghatom, anyu ?” – kérdezte izgatottan a gyerek.

“Gyere ide kicsim”. Kitárta az egyik karját Tommy felé. Magához ölelte a fiú meztelen testét aztán megfogta a mellét és felkínálta Tommynak. “Tessék, Tommy, nyugodtan megfoghatod”.

Tommy mindkét kezével megragadta a csodálatos, kemény mellet és végigsimított a selymes borön. Betty lehunyta a szemét és felnyögött a kéjtol.

“Mmm, ez jólesik” – dorombolt Betty.

“Amikor még kicsi voltál, szoptad a melleimet. Nagyon jólesett nekem, nagyon szerettem. Nem akarod most is szopni oket?”

Tommy elorehajolt és a száját Betty mellbimbójára tapasztorta. Gyengéden szopogatni kezdte. Betty behunyta a szemét – “ez az kicsim, szopjad anyu mellét. Oh, ez csodálatos érzés.”

Tommy most a másik mellbimbót vette a szájába. Gyengéden szopogatta míg a kezével Betty másik mellét simogatta. Betty teljesen extázisban volt. Figyelte, ahogy a kisfia szopja a mellét és közben egyfolytában a pináját simogatta.

Éreztem nedves pinájának illatát.

“Mit csinálsz ott a lábad között, anyu?” – kérdezte Tommy.

Nem akartam kimaradni az izgató eseményekbol, ezért újból felvettem a szex tanár szerepét és melléjük ültem a földre.

“Nézd csak Tommy” – mondtam. Ránéztem Bettyre, hogy biztos legyek a dolgomban. Betty arcán kéj ült, rám nézett és fülig elmosolyodott. odanyúltam a lába közé, o azonnal széjjelebb tárta oket, megmutatva borotvált pináját és a duzzadt szeméremajkakat. Széthúztam a szeméremajkait, hogy a megduzzadt csikló elobukkanjon.

“Ez itt anyu pinája, Tommy. Ez a luk itt lenn azért van, hogy ide dugd be a kemény faszodat, amikor basztok. Ez nagyon forró és nedves tud lenni, így könnyedén bele tudod csúsztatni a faszodat. És ez a kis dolog itt a csikló. Az egy nagyon jó érzés, amikor a csiklót dörzsölgetik, vagy nyalják.
Ugyanolyan jó, mint neked, amikor vered a farkadat. Hadd mutassam meg neked”

Elorehajoltam és végignyaltam Betty megkeményedett csiklóját. Aztán a nyelvemmel behatoltam a pinájába. Forró volt és nedves. Betty felnyögött és megragadta a tarkómat, hogy jobban rászorítsa a számat a pinájára. Még nyaltam egy pár percig, aztán Tommyhoz fordultam. “Megpróbálod te is?”

“Milyen íze van? ” – kérdezte.

Odahajoltam és szájon csókoltam a fiút. Kinyitottam a szám és a nyelvem a szájába dugtam. Eloször kicsit visszahokölt, de aztán elengedte magát és a nyelvemmel kezdett játszani, érezve rajta anyja pinájának az izét.

“na, érezted?” – kérdeztem.

“igen, finom”.

“Anyu szeretné, ha nyalnád egy kicsit a pináját, ugye Betty?”

“Igen, igen, Tommy, gyerek nyald anyu pináját, nagyon jól fog esni.”

Tommy a hasára feküdt és a száját anyja pinájára tapasztotta. Betty lenyúlt és széthúzta a szeméremajkait. A fiú lelkesen nyalni kezdte a nedves pinát.

Szinte azonnal látszott Bettyn a hatás. “Oh, bébi, ez az, jól csinálod, nagyon finom, igen, nyaljad a pinámat, igen, szopogassad”.

Nagyon élveztem a jelenetet. Betty mögé húzódtam és hagytam, hogy rám doljön, ahogy érezte, hogy közeledik az orgazmus. Átnyúltam a hóna alatt és megragadtam csodálatos melleit. A számat a fülére tapasztottam és beledugtam a nyelvem. Belesuttogtam a fülébe “Annyira szexi vagy Betty, szeretném kinyalni én is a forró pinádat, úgy, ahogy most a fiad csinálja. Meg akarom inni a nedveidet és a seggedbe akarom dugni a nyelvemet. Akarlak Betty. Fel akarok csatolni egy mufaszt és meg akarlak baszni vele, míg el nem élvezel.”

Az, hogy a fia nyalta a pináját én meg izgató dolgokat suttogtam a fülébe, megtette a hatását. “Ohhh, élvezek, Tommy, nyald a pinám erosebben, ne hagyd abba, ahh, mindjárt élvezek, idd meg a pinám levét Tommy, folytasd, csináld, ooooh, igeeeeeen”

Betty ide – oda dobálta a csípojét és igyekezett a pináját minél jobban Tommy nyelvére nyomni. Tommy most a megkeményedett csiklóját szopogatta. Én meg közben Betty mellbimbóit sodorgattam a mutató és hüvelyk ujjaim között.

“Igen, édesem, oh, oh, nyald a pinám ” – sikoltotta Betty, ahogy egész testét megrázta az orgazmus.

Tommy felnézett az anyja lábai közül. Az arca és az álla csillogott Betty nedveitol. “Jó volt, anyu ?”. Betty lihegett és válaszolni sem bírt.

“Nagyon jól csináltad Tommy. Tudod milyen, amikor meztelen n?k képeit nézed és közben a farkadat simogatod? Az az érdekes, csiklandó érzés.”

“Igen”

“Ugyanezt az érzést okoztad most anyádnak.”

“Tényleg ? Ez klassz” – mondta kisfiús büszkeséggel. Biztatóan mosolyogtam rá.

“És a te farkad hogy van, Tommy ” – kérdeztem. “Fogadok, hogy kokemény”.

“Igen, az. Szeretnék elélvezni.”

“Szeretnéd, ha anyu leszopná a faszod?”

“Hü, megtennéd, anyu?”

Betty már magához tért az élvezésbol és némán bólintott a fiának, aki még mindig a lábai között térdelt.

“Igen, Tommy, ez csodálatos volt. Igazán nagy örömet szereztél anyunak.”

“Nagyon finom volt a pinád, anyu” – mondta Tommy és felugrott és megcsókolta az anyját ugyanúgy, ahogy az imént én csókoltam meg ot. Betty meglepodött egy pillanatig, de aztán viszonozta a csókot és érezte a saját pinájának az izét a fia nyelvén. Mélyen és szenvedélyesen csókolóztak, aztán Betty lenyúlt és megragadta Tommy kokemény, szortelen faszát.

“Mmm, anyu, ez nagyon jó” – mondta Tommy. “Amikor a múltkor bejöttél a szobámba, annyira kívántam, hogy megfogd a faszomat.”

Betty teljes odaadással dédelgette Tommy faszát. A bort fel – le húzogat rajta. “Olyan finom selymes a bore” – mondta.

“Beveszed a szádba, ahogy Mrs. Nelson mondta?” – kérdezte Tommy.

Betty lefektette a fiát a földre és mellé térdelt. Lehajtotta a fejét és nyalogatni kezdte Tommy zacskóját. Tommy nyögött egyet, majd felnevetett”.

“Olyan furcsa érzés, anyu”

“Jólesik?” – kérdezte Betty a fiát.

“Oh, igen. Szopjad a faszomat, anyu” – kérte.

“Igen, igen, szopom ” – mondta Betty és teljes hosszában végignyalta Tommy faszát. Egész ido alatt a fia arcán elömlo kéjt figyelte. Tommy fellökte a csípojét és baszó mozgásokat végzett a levegoben.

Végül Betty abbahagyta a cukkolást és bevette Tommy faszát a szájába. Körülnyaldosta a nyelvével a fejét, majd az érzékeny részt a feje alatt.

“Oh, anyu, de jó” nyögött fel Tommy.

Betty a teljes faszt bevette tövig a szájába egyetlen mozdulattal. Eroteljesen szopni kezdte közben a nyelvével a feje alatti részt nyalogatta. Aztán lassan kiengedte a szájából csak a fasz fejét tartva benn. Aztán hirtelen bevette az egészet. Csodáltam a technikáját. Sok faszt szoptam már, és még több szopást láttam, de ez a n?, ez tudott szopni.
De ez már túl sok volt a fiatal gyereknek.

Ez volt életében az elso, hogy egy no megérintette a faszát és most érezhette és nézhette ahogy az anyja szopja szuz faszát.

“Nem tudom visszatartani, jaj anyu, élvezek” – kiáltotta Tommy.

“Ez ok, Tommy, csak engedd el magad és élvezd ezt a csodálatos érzést.”

“Ez az Betty” – suttogtam ” szopjad a faszát, idd meg a gecit”.

Tommy felfelé lökött a csípojével, izmai megfeszültek és telespriccelte anyja száját fiatal gecijével. Aztán lassan ellazult.

“Ohhhhh” – nyögte.

Betty a fiára mosolygott. “Milyen volt, kicsim?”

“Nagyon jó volt, anyu. Te lenyelted az összeset, ami kiszokott jönni belolem, amikor magamnak csinálom”.

“Ezt gecinek hívják édesem, és igen, mind lenyeltem. Nagyon finom volt.”

“Milyen íze van?”

“Egy kicsit sós, figyelj” ezzel Betty ráhajolt a fiára, meztelen mellkasuk összeért. Kinyújtotta a nyelvét, amit még geci borított. Tommy is kinyújtotta kis rózsaszín nyelvét. Összeérintették a nyelvüket és játékosan nyalogatták egymásét. Aztán hosszan megcsókolták egymást.

“Na, érezted az izét?”

“Aha, érdekes volt. Szeretem, amikor megcsókolsz anyu. Meg amikor szopsz. De van egy baj..”

“És mi az? ” – kérdezte Betty.

“Háát, most nem tudom betenni a faszomat a pinádba, úgy, ahogy Mrs.Nelson mondta”.

Gyorsan közbeavatkoztam. “Hát tudod Tommy, te fiatal és eros vagy. A farkad újra kemény lesz pár perc múlva. Csak egy kis idore és bátorításra van szükséged”

“Hogyhogy?” – kérdezte Tommy.

Betty ott folytatta, ahol én abbahagytam.

“Inkább segíts anyunak, hogy Mrs.Nelson is jól érezze magát”.

“Láthatlak teljesen meztelenül?” – kérdezte Tommy.

“Igen, persze, és azt csinálhatsz velem, amit csak akarsz” – mondtam, és már vettem is le a ruhámat. Egy pillanat múlva már a földön feküdtem meztelenül.

“Hát nem gyönyöru mellei vannak, Tommy?” – kérdezte Betty.

“De, szeretném szopni” – válaszolta.

“Én is, kicsim. Szopjuk együtt”.

“Gyerünk, szopjátok a melleimet. A bimbók már olyan kemények, igénylik a szopást” – mondtam.

Ezzel egy régi vágyam kezdett megvalósulni. Sokat fantáziáltam Bettyrol és most érzem meleg száját a mellbimbómon. De sosem mertem még gondolni sem, hogy majd a másik mellemet ugyanakkor egy ilyen édes fiatal fiúcska fogja szopni. A pinám szinte meggyulladt. Lenyúltam és megsimogattam. Huhh, nagyon nedves volt. Elkezdtem a csiklómat simogatni és az anya meg a fia egyszerre nyalogatták érzékeny melleimet.

“Tommy ” – szólt Betty – “segítenél nekem Mrs.Nelson pináját nyalni, ahogy neki segítettél, amikor o nyalta az enyémet?”

“Persze” – mondta Tommy olyan izgalommal, mint amikor egy kisgyerek belép a Vidám Parkba.

Mindketten lekúsztak a lábam közé és a következo pillanatban két nyelvet éreztem a pinámon. Széthúztam a szeméremajkaimat, hogy jobban hozzáférhessenek a csiklómhoz. Tommy kis nyelvecskéje köröket irt le a csiklómon. “Oh istenem, Tommy, ez nagyon jó. Nyald ki a pinámat, ahogy anyuét kinyaltad. Oh, de jó, isteni pinanyaló vagy!”

A bátorítás hatására Tommy még hevesebben kezdett el nyalni. Anyja hamarosan csatlakozott hozzá és felváltva nyalták a pinámat. Tommy felcsúszott a melleimig és azokat kezdte szopni. Az egyik kezemet a fejére tettem és erosen a mellemre szorítottam, míg a másik kezemmel Betty fejét nyomtam erosebben a pinámhoz. Betty az egyik ujját bedugta a pinámba és a felso falát kezdte masszírozni, ezzel hatalmas orgazmust okozva nekem.

“Oh, Igen, élvezek! ” kiáltottam. “Szopjad a melleimet, nyald a pinámat, igen, ez az”

Felemeltem a csípomet és Betty arcához dörzsöltem a pinámat. Az egyik orgazmus követte a másikat ahogy anya és fia egyszerre szoptak és nyaltak.

Ahogy az élvezés hullámai elcsitultak, Tommy és Betty egyre jobban beindultak. Betty felnézett Tommy újra megmerevedo faszára. Hanyattfeküdt a szonyegen és széttárta a lábait.

“Gyere ide azzal a gyönyöru faszoddal fiatalember! Most meg fogod baszni anyádat!”
Tommy felugrott és az anyjára feküdt. Betty széthúzta a pináját és a fia faszát a bejárathoz igazította.

“Ez az, kicsim. Na most nyomd be széped a faszodat anyu pinájába, és húzogasd ki – be”

Hátulról figyeltem oket.

“Ohhhh” sóhajtott fel kéjesen Betty.

“Anyu, ez nagyon jó!”

“Jól van kicsim. baszd meg jól anyádat. Nyomd belém a faszodat”

Tommy fasza már tövig benn volt és Betty szinte azonnal élvezni kezdett. Hátulról láttam a fiú csinos kis segglyukát ahogy az anyja széthúzta a
seggét. Odakúsztam és nyalogatni kezdtem a kis barna lukat. Próbáltam belenyomni a nyelvemet.

Ezt már Tommy sem bírta tovább, éreztem, hogy seggének izmai megfeszülnek és kezdte gecijét az anyja pinájába spriccelni.

“Anyu, Mrs.Nelson nyalja a… oh, anyu! ” kiáltotta.

“Élveztesd el anyádat, gyerünk, élvezz te is, basszál, basszál szét” – kiáltotta az anyja.

Tommy is kezdett ellazulni az élvezés után, de Betty továbbra is dörzsölgette pináját a fia lágyékához. Aztán észrevettem, hogy Tommy izegni – mozogni kezd, ahogy tovább nyaltam a seggét.

“Anyu, pisilnem kell!

“Gyerünk ” – mondtam – “pisilj bele anyád pinájába”.

Betty kinyitotta a szemét és hitetlenkedve bámult rám.

“Ez mehet, csak nyugodtan, pisilj bele”.

Betty szemei tágra nyíltak : “Oh, Tommy, basszál, basszál, pisilj a pinámba, oh, de jó “.

Az ujjaival megtámadta a csiklóját és hevesen dörzsölgetni kezdte, egy pillanat múlva már újabb orgazmus rázta meg az egész testét. Tommy fasza már teljesen megpuhult és halk cuppanással kicsúszott az anyja pinájából. Leült és én foglaltam el a helyét és nyalni kezdtem Betty pináját, kiszívva belole a pisit és a gecit. Az ízek kombinációja fantasztikus volt. Boldogan szürcsöltem és közben Betty újból elélvezett.

Egy ido múlva Betty és én már felöltöztünk, Tommy a fürdoszobában tisztogatta magát.

“Nagyon köszönöm ” – mondta Betty. “Hogy hálálhatom meg?”

“Nagyon szívesen” – válaszoltam – “nagyon élveztem én is. Szó szerint. Gyertek máskor is, bármikor szívesen látlak benneteket. Még van tanulnivalótok a szex terén.”

Betty hozzám hajolt és forrón szájon csókolt. “Tetszett nekem, amit a fülembe sugdostál a felcsatolható mufaszról. Tényleg van ilyened?”

“Egy egész gyujteményem van belolük ” – válaszoltam nevetve.

“Még egy dolog, Maggie. Aggódom Shelly miatt. Tudod, o egykorú a te Missyddel és nem tudom hogy bánjak vele.”

“Hát, Betty, Missy mondta nekem néhány hete, hogy a te lányod és o már hónapok óta rendszeresen nyalják egymás pináját. És nagyon élvezik.”

“Komolyan mondod” – kérdezte Betty hitetlenkedve.

“Teljesen komolyan. Azt hiszem Missy a legszexuálisabban futött tagja a családunknak. Mindenesetre azt tanácsolom, hogy vedd Tommyt és Shellyt ma
éjszakára az ágyadba és figyeld mi történik. Csak arra kérlek, hogy utána mindent mesélj el nekem.”

Késobb Mike is hazaért a golfozásból.

“Mi újság Maggie ? ” – kérdezte és átnyúlva a hónom alatt megragadta a melleimet. Éreztem, hogy a hatalmas fasza a seggemhez simul.

“Szex leckéket adtam” – válaszoltam.

“Mi?”

Elmeséltem neki az egészet. Mire befejeztem mindketten annyira beindultunk, hogy nagyot basztunk mindjárt ott a konyhában. Megállapodtunk, hogy meg fogjuk hívni Bettyt és családját, hadd barátkozzon össze a két család.
„Szép blúz!” – mondtam a testhezálló fehér blúzát látva, ami tökéletesen rásimult formás alakjára és a kemény mellbimbójára. Azt sem volt nehéz észrevenni, hogy a blúz alatt egy csipkés melltartót visel.

„Köszönöm, kíváncsi voltam hány srácnak keményedik meg a farka ezt látva.”

„És mi lett az eredmény?”

Maggie sejtelmesen elvigyorodott, „Jól sikerült a faszállítás minden osztályban.”

„Milyen érzés tudni, hogy a legtöbb fiú a gimiben ma rád fog gondolni este miközben kiveri magának?” – kérdeztem.

„Izgató” – mondta Maggie csillogó szemmel. „Nagyon izgató.”

Éppen ekkor nyílt az ajtó, amin Molly sétált be barátnojével, Amyvel. Molly a 16 éves lányunk, gyönyöru hullámos hosszú szoke hajjal, és olyan alakkal, hogy a legtöbb no ölni tudna érte. A barátnoje, Amy sem egy csúnya lány a vállig éro fekete hajával és zöld szemeivel, szép, arányos testével. Mindkét lány tagja a helyi pom-pomlány csapatnak.

„Szia, Apa. Szia, Anya. Örülök, hogy mindketten itt vagytok, szeretném, ha segítenétek elrendezni valamit.” – mondta Molly.

„Üdv, Mr. Nelson! Üdv, Mrs. Nelson!” – üdvözölt minket Amy. „Nagyszeruen néz ki, Mrs. Nelson, szerintem minden srácnak feláll a farka, ha meglátják ebben a ruhában.”

„Ez volt a terv, Amy” – mondta Maggie pimasz mosollyal.

„Mit szeretnél kicsim?” – kérdeztem meg Mollyt.

Molly becsukta az ajtót. „Nos, Amy eldicsekedett vele ma reggel, hogy a saját öccsével kefél – tudod Anya, Andyvel – neki is tartasz szexuális nevelés órát, o még csak másodikos.”

„Igen, ismerem. Helyes fiú.”

„Látnia kéne a faszát!” – mondta Amy kissé vörösödo arccal.

„Nos, ami azt illeti, szép nagy dudort láttam a nadrágjában ma reggel.” – válaszolta Maggie elmosolyodva.

„Nos,” – szólt közbe Molly. „Én pedig elmondtam Amynek, hogy én meg a saját apámmal dugok. Nem akarta elhinni. Azt mondta, bizonyítsam be. És, hát, itt vagyunk.”

Maggie gyorsan kapcsolt, hogy mi történik, odalépett az iroda ajtajához és bezárta azt, közben pedig Molly odajött, és leült velem szemben az asztalomra. A lábait széttárta, úgy, hogy egyiket ez egyik, másikat a másik karfára helyezte. Aztán odahajolt és szájon csókolt. A nyelve rögtön utat tört magának a számba, én pedig ösztönösen felnyúltam és megmarkoltam a jobb mellét a pom-pom lány egyenruhán keresztül.

„Istenem, ez kibaszottul beteg, most már tényleg elhiszem, hogy basztok is egymással!”

„Még nem bizonyítottuk be.” – mondtam, miközben felálltam és Mollyt hanyatt döntöttem az íróasztalon. Felhúzta a pom-pomlány szoknyát, én pedig közben lehúztam róla a bugyiját és feltárult a csodás, borotvált pinája. Aztán elkezdtem lehúzni a nadrágom cipzárját, és elovettem a farkamat. Hallottam, ahogy Amy egy nagyot sóhajt mikor meglátta az ágaskodó szerszámomat.

„Szép darab, ugye?” – kérdezte Maggie Amyt.

„Csodálatos. Molly olyan szerencsés.” – válaszolta Amy.

„Miért nem jössz ide és szopod egy kicsit mielott beteszi a kislánya pinájába?

„Ugyan már, Amy! Szopjad egy kicsit apám faszát” – bátorította Molly Amyt. „Szopjad mielott jól megbasz vele!”

Amy odajött és letérdelt elém. Azon nyomban rávetette magát a farkamra. Eroteljesen szopta és közben a nyelve körtáncot járt a makkom körül. Addig eresztette a szájába a férfiasságom ameddig csak tudta, majd újra csak a makkra koncentrált, miközben ütemesen verte a dorongot.

„Mmmmmm” – nyögte Amy.

„Ez az, Amy! Szopjad! Szopd le rendesen!” – parancsoltam neki.

Maggie sem akart kimaradni az akcióból, odasétált az íróasztalhoz és hosszasan megcsókolta Mollyt, majd elkezdte róla levenni a pulóverét és a melltartóját. Most, hogy már kiszabadultak lánya mellei hozzákezdett szopni megkeményedett mellbimbóit. Amy csodás szopását élveztem pár percig, majd rápillantottam az asztalomon lévo órára.

„Egy szülovel van találkozónk néhány perc múlva, jobb lenne, ha gyorsítanánk egy kicsit!” – mondtam.

„Gyere Apa! Basszál meg!” – követelte Molly.

Kivettem a farkam Amy bársonyosan meleg szájából. „Köszönöm Amy, nagyszeru volt, fantasztikusan csináltad!”

„Köszönöm Mr. Nelson. Szeretném majd egyszer befejezni valamikor!”

„Lesz rá alkalmad, Amy! Biztosan lesz rá alkalmad!”

A még mindig Amy nyálától csillogó farkam hegyét odaillesztettem Molly pinájának bejáratához. Egy gyors mozdulattal aztán felnyársaltam lányom szuk lyukát.

„Ohhhhhh!” – nyögött fel Molly. „Ohhhhhh, igen! Bassz meg Apa! Basszál meg, ahogy csak bírsz!” Szeme kéjesen csillogott miközben gyors mozdulatokkal elkezdtem pumpálni a faszomat a szuk járatban. Maggie eközben továbbra is szopta lánya mellbimbóját, és szavak nélkül jelzett Amynek, hogy csatlakozzon hozzá az élvezetben. Amy megértette a jelet és kezelésbe vette Molly másik mellbimbóját is.

„Ez az, Amy! Szopd a mellem! Oh, Apa! Basszál meg!” – üvöltötte Molly.

Egyre gyorsabban, és mélyebbre löktem a farkamat lányom pinájában. Éreztem izmai összehúzódását ahogy közeledett a vég felé.

„Oh, Istenem, elmegyek! Ohhhhhhh, ezaaaaaaaz!” A teste vonaglani kezdett, ahogy a csúcsra jutott és ez engem és sodort a visszafordíthatatlan felé.

„Én is elmegyek!” – nyögtem fel, miközben kihúztam a farkam a csatakos pinájából.

„Hadd legyen az enyém!” – sikoltott fel Amy, majd felugrott és gyorsan elém térdelt megint. Megragadta farkam tövét és elkezdte pumpálni miközben nagyra tátotta száját. Éreztem, ahogyan a sperma felszökik a golyóimból, majd hatalmas robbanással távozik lükteto farkamból.

Amy nem volt felkészülve erre a mennyiségre, amit a golyóim termeltek, az elso három spriccelésnyi adagot lenyelte, de nem maradt még abba a folyam, ami így az arcán és a vállán landolt. Mire lenyelte már véget ért a sperma folyam, de még így is szájába vette a farkamat és kiszívta belole a maradék ondót. A spermám beterítette az arcát, de nem tunt úgy, mint akit ez érdekel, és tovább szopta a spermával és Molly nedveivel borított farkamat.

Maggie lehajolt és lenyalta a spermát Amy arcáról. Amy megfordult és egy hosszú szenvedélyes nyelves csókot váltott a feleségemmel. Molly is leszállt az asztalról és csatlakozott a két lányhoz.

Miután a lányom és a feleségem lenyalták a maradék spermámat Amy arcáról, kezdett mindenki lenyugodni. Molly felvette bugyiját és a pom-pom egyenruhát, és én is visszatettem a farkamat a gatyámba.

„Ez csodálatos volt!” – mondta Amy. „Neked van a legkirályabb családod!”

„Köszi Amy! És köszi, hogy leszoptad apát.” – válaszolta Molly.

„Köszönöm Mr. Nelson. Bármikor teleélvezheti a számat, amikor csak kedve tartja!”

„Elhiheted Amy, élni fogok a lehetoséggel!”

Maggie rátette a kezét Amy vállára. „Szerintem jó lenne, ha átjönnél hozzánk este vacsorára a meccs után, Amy. Miért nem hívod fel a szüleidet és kérdezed meg hogy rendben van-e?”

„Rendben, Mrs. Nelson.” – mosolygott Amy.

„Szia, Apa!” – mondta Molly, miközben odahajolt hozzám, és szenvedélyesen megcsókolt. „Köszönöm!”

„Én köszönöm!” – válaszoltam neki, miközben a két lány az ajtó felé indult.

„Gyertek máskor is!” – mondtam nekik, ahogy kisétáltak az irodából. Hallottam a kuncogásukat, ahogy elindultak kifelé a folyosón. Maggie rám nézett, és csak úgy csillogtak a szemei a szexuális gyönyörtol.

„Micsoda jó kis csaj!” – mondta Maggie.

„Az ám! Alig várom, hogy lássam mi van az alatt az egyenruha alatt!”

„Én is! De most vissza kell mennem tanítani.”

„Jó mulatást!”

Maggie visszanézett és kacsintott egyet. „Az a sok fiatal gyerek a kemény szerszámukkal, és én semmit sem tehetek értük.”

„Tudom” – válaszoltam, „Ha rajtad múlna a Szexuális oktatás tárgy nálad Gang Bang gyakorlati bemutató néven futna.”

„Ez van, egy ordas ribancot vetél feleségül.”

„És ez az, amit szeretek benned.”

Maggie és én délután értünk haza a tájfutó edzésünkrol. Molly és Amy a gimi focimeccsén szurkolt éppen, de a 11 éves Missy és a 14 éves Mikey otthon voltak. Ahogy beléptünk az eloszobába megláttuk oket. Missy négykézláb térdelt a nappali közepén, miközben Mikey a seggét pumpálta hátulról, nagy erovel.

„Baszd szét a seggem! Még erosebben!” – sikoltozott Molly, miközben Mikey döngette húga hátsó kijáratát a 14 éves farkával. Missy mellkasa még mindig lapos volt, mellei még nem indultak növésnek, de Mikey elorenyúlt és elkezdte morzsolni kishúga kemény mellbimbóját.

„Oh, Mikey, elmegyeeeeeeek! Ohhhhhh!” – visított Missy, ahogyan bátyja egyre mélyebbre dugta farkát a szuk végbélnyílásában. Missy hátranyúlt és lázasan dörzsölni kezdte csiklóját, ahogy érezte, hogy a kemény fasz egyre jobban feszíteti a seggét.

„Én is jövök, Missy!” – nyögött fel Mikey.

Missy ösztönösen eltolta magáról bátyját, megfordult megragadta bátyja nedvektol csillogó farkát, és betette a szájába. „Mmmmm – Ohhhhhhh – Mmmmmm” nyögte, miközben eroteljes mozdulatokkal verte a faszt.

„Ohhh, ez aaaaaaaaz!” – üvöltött fel Mikey. Missy kihúzta szájából bátyja lükteto faszát, és hagyta, hogy a geci beborítsa az arcát és a száját. Mikey fasza úgy ontotta a spermát mintha dézsából öntötték volna. Missy arca szó szerint úszott a geciben, és csöpögött le az állán, beborítva mellkasát is.

Maggie és én élveztük az eloadást. Maggie odasétált a gyerekekhez és letérdelt Missy mellé.

Megragadta Mikey még mindig rángatózó farkát, és szopott rajta még néhányat. Aztán odahajolt Missyhez és elkezdte lenyalni az álláról fia spermáját, majd egy lassú, szenvedélyes csókot váltottak.

„Úgy tunik jól szórakoztatok!”

„Így van, Anya. Szeretnéd kinyalni a pinám?” – kérdezte Missy, szinte könyörgo arckifejezéssel. A gyönyöru lányunk aztán hátradolt a könyökére, és széttárta szeméremajkait.

„Szeretném, kicsim. És ki is fogom. De most elo kell készülnünk a vacsorára, és szeretném, ha felkapnál valamit, mert áthívtuk Molly barátnojét, Amyt az estére.”

„Amy Raynolds-ot?” – kérdezte Mikey. „Jó bor a csaj.”

„Nagyon is.” – válaszoltam. „És ha szerencséd van, talán kaphatsz is belole egy kis kóstolót az este.”

„Wow!”

„Én is?” – kérdezte Missy.

„Igen, te is. de most nyomás öltözni.”

Amy és Molly hamarosan meg is érkeztek, és mindnyájan leültünk a vacsoraasztalhoz. Maggie sült kolbászt és hot-dogot csinált. Meggiet ezek mindig a faszra emlékeztették, és ahogy a lányok a szájukhoz emelték, mintha készülnék oket leszopni, azon nyomban elöntötte ot a forróság. A beszélgetés elég laposan folyt, de aztán megtörtem a jeget.

„Szóval, Amy, Molly mesélte, hogy te meg a bátyád egy ideje keféltek egymással.”
Amy elvörösödött, és Mikey és Missy arckifejezését fürkészte, de a két gyerek csak mosolygott.

„Hát igen, Andy és én birkózni kezdtünk az egyik este, mikor a szüleink nem voltak otthon. És hát egyik dolog követte a másikat.”

„Nagy fasza van?” – kérdezte Missy.

Amy hangosan felnevetett a döbbenettol és a meglepetéstol. „Igen, Missy, szép nagy farka van.”

„Le is szoptad már?” – kérdezett vissza legkisebb lányunk.

„Le.”

„Ugyanolyan jó ízu a spermája mint Mikeyé vagy Apáé?

„Hát, Mikeyét még nem kóstoltam, de volt olyan jó, mint apukádé.”

„Te basztál apával?” – kiáltott fel Mikey.

Mollyból és Amybol kirobbant a nevetés mielott Amy válaszolt volna. „Nem, csak engedtem, hogy a számba élvezzen miután megdugta Mollyt az az iskolában.”

„Jézusom, Apa! Te megbasztad Mollyt az iskolában?”

„Így van, fiam. Csak egy gyors menet volt az irodámban. És Molly, ha jól emlékszem megígérted, hogy befejezed a szopást, amit elkezdtél.”

„Csak mondja meg mikor, Mr. Nelson.”

„Mit szolnál a mosthoz?” – mondtam, miközben felálltam az asztaltól és letoltam magamról a nadrágot. A farkam már ágaskodni kezdett az elobbi párbeszéd hatására. Amy kicsit szégyenlosen nézett rám. „Itt, a gyerekei elott?”

„Ne aggódj Amy. Ha mostanáig nem jöttél volna rá, a mi családunk elég nyitott az ilyen dolgokban. Most pedig kérlek, gyere ide, és kezd le szopni a farkamat.”

Maggie azonban leállított minket. Azt javasolta, hogy vetkozzünk le mindnyájan, és úgy fogyasszuk el a desszertet. Egyetértettünk vele, és gyorsan leszedtük az asztalt, majd mindenki levetkozött. Visszaültem a székbe miközben Maggie és a lányok a hutoszekrényben kotorásztak. Mikor visszaértek, letettek néhány dolgot az asztalra, többek között egy doboz csoki pudingot. Maggie belekanalazott egy nagyot és rákente a pudingot a farkam hegyére. Közben Amy elkezdte kenni a hideg, barna masszát fel és le a farkam teljes hosszában és a golyóim körül. Aztán elorehajolt és gyöngéden elkezdte nyalni a makkom hegyét.

„Mmmmmmmmmm, és még azt hittem korábban, hogy jó íze volt a faszának, Mr. Nelson. Ez isteni.” – nyögött fel Amy.

Mindenki izgatottan figyelt, ahogy Amy nyalta a farkamat. A hideg puding, és Amy meleg nyelvének keveredése fantasztikus érzés volt. Amy kent még egy kis pudingot a golyóimra, majd éreztem, hogy a csokoládémasszával takart ujját a golyóim mögé csúsztatja, keresve végbélnyílásom bejáratát.

Amint az ujja elérte záróizmomat, még jobban elore hajolt a farkamon és addig tolta a szájába ameddig csak bírta még öklendezés nélkül. Eroteljesen szopta a farkamat, és közben táncoltatta nyelvét a szerszámon, és ezzel egyidoben a mutatóujját óvatosan benyomta a végbélnyílásomba.

„Oh, Amy!” – nyögtem fel a meglepetéstol. Amy mosolygott és vágyakozón nézett fel rám.

„Ezt nézd!” – kiáltott fel Maggie. „Feldugta az ujját apátok seggébe! O is legalább akkora ribanc mint ti, lányaim.”

Maggie felállt és mindkét kezével belemarkolt a pudingba. Odatérdelt Amy mögé, ahogy elorenyúlt elérte a lány melleit. A csokoládépuding szivárogni kezdett az ujjai között, ahogyan rászorította kezét a tizenéves, formás mellekre, majd szétkente az egészet a lány mellkasán.

„Gyere Mikey, tudom, hogy te is kérsz egy darabot ebbol a kis ribancból. Gyere, fogyaszd el a desszertedet Amy melleirol.” – mondta Maggie. Mikey és Maggie odatérdelt két oldalról a lány mellé, és elkezdték nyalni, és szopni Amy mellérol a csokoládépudingot, miközben o még mindig a farkamat szopta. Az ujját, ami a seggemben volt, behajlította és a prosztatámat kezdte masszírozni, aminek hatására teljesen beindultam. Amy szintén élvezte a helyzetet. Mikey keze egyre lejjebb vándorolt Amy melleirol a lábai köz, és elkezdte simogatni a lány meztelen csiklóját, miközben Maggie szintén lejjebb csúsztatta a puding borította kezét a lány szuk segglyukához.

„Oh, istenem, ez fantasztikus érzés!” – nyögött fel Amy, miközben szopta a farkamat.

Molly és Missy sem akart kimaradni és odaléptek Mikey és Maggie mögé. Missy megfogta a csokoládészirupot és rácsorgatta Mikey seggére. Majd lehajolt, széthúzta a farpofáit és elkezdte nyalogatni a csokoládé borította végbélnyílást az apró pici nyelvével. Molly felkapott egy banánt az asztalról és leguggolt anyja mögé, és megkereste annak nedvektol tocsogó pinájának nyílását. A lány a természettol kapott dildót feltolta anyja vaginájába, amit az egy nyögéssel nyugtázott.

Micsoda látvány tárult elém! A lányom barátnoje szopja csokoládépudinggal bekent farkamat, miközben egyik ujjával a prosztatámat masszírozza. Mellette térdel feleségem és fiam, akik a lány mellérol nyalogatják a pudingot, miközben kényeztetik annak seggét és pináját, és eközben a legkisebb lányom a fiam seggérol nyalogatja a csokoládészirupot, míg a feleségemet a másik lányom egy banánnal dugja meg éppen.

Mindenki élvezte a helyzetet, míg Mikey úgy nem döntött, hogy ideje lenne a farkát is megmártani Amy szuk pinájában. Odalépett Amy mögé, felhúzta a fenekét és a lükteto farkát a hollófekete hajú lány csokipudinggal bekent pinájának bejáratához igazította.

„Ohhhhhhhhhh!” – kiáltott fel Amy, ahogy Mikey fasza tövig becsusszant a síkos pinába.

„Ez az, Mikey, baszd csak meg rendesen!” – bátorítottam ot.

„Ez az, Mikey, bassz meg jól, ahogy csak bírsz!” – nyögte Amy.

Maggie felkapott egy banánt magának, és Mollyval 69-es pózba helyezkedtek, és vadul elkezdték egymás pináját dugni a gyümölccsel. Missy, akinek arca teljesen be volt borítva csokoládéval, amiért az imént még a bátyja seggérol nyalogatta azt, csillogó arccal és nagy mosollyal jött oda hozzám.

„Csókolj meg Apa!” – mondta, majd bedugta a számba a nyelvét. Éreztem a csokoládé édes aromáját, és Mikey seggének savanykás ízét.

„Te egy mocskos kis ribanc vagy!” – mondtam, miközben o kuncogva hátralépett.

„Igen Apa, az vagyok, egy büdös kis kurva. És azt akarom, hogy ki legyen nyalva a pinám!” Ezzel felkapta az asztalról a tejszínhabos flakont, és rányomott egy adag édes, fehér krémet az édes, csupasz pinájára, majd egy székre felállva odanyomta az arcomhoz azt. Amy eközben még mindig lázasan szopta a faszomat, és ujjazta a seggemet, míg Mikey pumpálta a pináját hátulról. Maggie és Molly is dolgozott egymáson orgazmusukat hajtva. Fantasztikus egy orgia volt.

„Ohhhhhhh. Elmegyek! Ez kibaszottul mocskos! Ohhh, ez aaaaaaaaaaz!” – sikoltott fel Amy, ahogy Mikey egyre jobban döngette a farkát a pinájában. „Basszál! Bassz meg ahogy csak bírsz!” – sikoltozott Amy, ahogy Mikey egyre sebesebben baszta ot, mint egy dugattyú. Amy megszorította a farkam, és a pudingtól és nyáltól síkos kezét elemi sebességgel kezdte fel-alá mozgatni rajta. Én továbbra is nyaltam Missy apró pináját, miközben éreztem, hogy a savanykás nedve beborítja a számat és folyik tovább a mellkasomra. Missy megemelte csípojét és egyre erosebben dörzsölte hozzá csiklóját az arcomhoz és a nyelvemhez.

„Én is elmegyek Apa! Nyald a pinám! Nyald a csiklóm! Elmegyeeeek! Oh, igeeeeeen!” – az édes kis hangja tele volt szexuális töltéssel.

Ez már nekem is sok volt. Éreztem, ahogyan a golyóimból elindul a sperma felfelé, miközben Amy még mindig fel és le húzogatta a kezét a kokemény faszomon.

Mint ahogy a dominók dolnek, úgy követtük egymást az extázisban. Missy nedvei elárasztották a számat, miközben a farkamból feltört a zuhatag, betöltve Amy száját, és beterítve arcát. Mikey is ekkor érkezett el a csúcsra és telelotte Amy tetoponthoz közeledo pináját egy jó nagy adag spermával. Ez már Amynek is éppen elég volt, és hatalmas, észveszto orgazmust élt át. Maggie és Molly gyorsan odajöttek mellénk, hogy együtt élvezzük az örömöket. Maggie elkezdte lenyalni a gecit Amy arcáról, majd hosszú, nyelves csókot váltott vele, miközben Molly lehajolt és elkezdte tisztára szopni öccse farkát, amit beborítottak Amy nedvei, majd elorehajolt és nyalogatni kezdte a barátnoje pináját amibol elobukkant testvére spermája.

„Lepisilsz, Apa?” – kérdezte Missy, tudva, hogy miután elmegyek, általában elfog a vizelési inger.

„Hogyne, gyönyöruségem!” – válaszoltam neki, miközben felült a konyhaasztalra, majd hanyatt feküdt rajta.

„Micsoda?” – kérdezte Amy hitetlenkedve.

„Nem hallottál még az arany zuhanyról?” – kérdezte barátnojét Molly pajkosan.

„Ez komoly?” – kérdezett vissza Amy.

Felálltam az egyik székre, és elhelyezkedtem a kis Missy fölé, aki lenyúlt, és széttárta szeméremajkait, amik még mindig csillogtak az elobbi nyalás okán.

„Kezd a csiklómnál, Apa! Aztán inni is akarok ám belole!” – kérlelt Missy izgatottan.

Éreztem, ahogyan az ágyékomat elönti a forróság, ahogy az aranyszínu folyadék a félig merev farkamon keresztül elindult az útjára. Missy érezte, hogy mi következik és punciját felém irányította.

„Gyerünk, Apa. Hugyozz le. Hugyozd le a pinám, és engedd meg, hogy igyak is belole!”

Ahogy ezt kimondta, egy vastag sárga sugár indult meg a húgycsonyílásomon keresztül, ami Missy hasán landolt. A pisi fröcskölt minden felé, ahogy irányítani kezdtem a sugarat. A kezét és a pináját céloztam meg vele, miközben teljes átéléssel folytatta tovább a maszturbálást. Lassan aztán elkezdtem felfelé irányítani a sugarat az arca felé, amire már rászáradt a csokoládészirup, amit a bátyja segglyukáról nyalogatott le. A pisim tovább folyt, ahogy becéloztam Missy száját, ami már várt a fejleményeket.

Kinyitotta a száját amennyire csak bírta, a sós lé megtöltötte azt, majd kifolyt két oldalán. Lenéztem, és láttam, hogy Amy lázasan dörzsöli ismét a pináját miközben minket néz. Maggie Amy mögött ült, a lábai a tinilány két oldalán, a melli pedig hozzányomódtak Amy hátához. Maggie elorenyúlt, hogy játsszon egy kicsit a lány melleivel, és mocskos dolgokat súgott közben a lány fülébe.

„Hát nem mocskos ez?” – súgta. „Hát nem kibaszottul mocskos? Milyen kis ribanc az, aki a saját apja húgyát issza? Ez nagyon szexi. Ki kéne próbálnod, Amy. Te is olyan kis ribanc vagy, mint Missy. Szeretnéd, ha beborítana a pisi, nem igaz?”

Ekkor Missy sikoltozni kezdett az orgazmustól. „Igen Apa! Oh, ez az! Oh, igeeeeeen!” – hörgött, miközben a pisim még mindig folyt a mellkasára és az apró pici mellbimbóira. Maggie felsegítette Amyt és odavezette az asztalhoz, hogy nézze, ahogy odahajol legkisebb lányához, és szenvedélyesen megcsókolja. A nyelvük teljesen összegabalyodott miközben megosztoztak a pisim ízén. Maggie miközben megcsókolta Missyt, kéjes szemmel nézett Amyre, hogy csatlakozzon.

Amy elfogadta a szavak nélküli invitálást, és a három lány elkezdte csókolni egymást. Majd Amy elindult lefelé, hogy lenyalja a pisim sós maradékát Missy melleirol, majd még tovább, a ragacsos pinájáról. Amy elkezdte fel és le nyalogatni Missy pinájának redoit, amire Missy egy újabb kezdodo orgazmussal reagált. Amy kéjesen nyalta és szopta a mi kicsi lányunk pináját, miközben Missy vonaglott a fantasztikus orgazmustól.

Ahogy Maggie kezdett magához térni a gyönyörtol, Amy felnézett a kislányunk lábai közül, miközben állát beborították Missy nedvei.

„Készén állsz a saját arany zuhanyodra, te kis ribanc?” – kérdezte Maggie.

„Oh, igen. Imádnám!” – monda Amy, elfogadva a felkérést.

Missy gyorsan lemászott az asztalról, és helyet cseréltek Amyvel. „Ki fogja csinálni?” – kérdezte Amy.

„Mindannyian!” – válaszolta Maggie, miközben odarendelte mindegyik gyereket az asztal köré, és felálltak egy-egy székre. Ott állt mindenki, körülvéve Amyt, miközben Amy ismét elkezdett maszturbálni. Megfogott egy banánt és belecsúsztatta a pinájába. Micsoda látvány volt. Maggie, Molly és Missy ott állt az asztal körül széttárt ajkakkal, miközben Mikey Amy arca fölé lógatta elernyedo szerszámát.

Mintegy végszóra, egyszerre kezdték beborítani Amyt a pisijükkel. Négy egyenletes sugárban feltöro aranyszínu folyam kezdte beteríteni Amyt – a melleit, a pináját, az arcát. A testén a pisi összekeveredett a rászáradt pudinggal, ami az elozo kaja-szex eredményeképpen még mindig beborította a testét. Amy egyre jobban bevadult és még gyorsabban mozgatta a banánt a pinájában, míg sikítva el nem élvezett. „Oh, ez nagyon mocskos! Ez kibaszottul perverz!” – sikoltozott, ahogy az orgazmus elöntötte az egész testét.

Mostanra már éreztem, hogy megint kemény vagyok, mint a ko és odaléptem a lábai közé. A banánt kikaptam a kezébol és ledobtam a földre, a farkamat pedig betoltam a nedves pinába egyetlen gyors mozdulattal. A méretes szerszámom csak úgy hasogatta a szuk pinát, Amy azonnal megremegett, ahogyan a pinája szorította a férfiasságomat, és egyetlen hosszú orgazmusban rándult össze. Kihúztam és megint löktem egyet a farkamon. „Oh, igeeeeeeen!” – sikoltott fel Amy, teljes szexuális kielégüléssel.

A szexuális feszültség akkora volt, hogy szinte vágni lehetett. Mikey, ismét harcra készen, lenyomta Mollyt a földre négykézláb, majd elkezdte nekinyomni a faszát novére segglyukának, ami Mollynak sem volt az ellenére. Missy szintén négykézlábra ereszkedett Molly elott, majd karamellszirupot nyomott farpofái közé, felkínálva Mollynak, hogy merüljön el közöttük, amit Molly örömmel meg is tett.

Eközben Maggie felmászott az asztalra, és Amy arca fölé guggolt. A pisi még mindig folyt a parányi résen keresztül. Megragadva Amy pisivel áztatott fejét, Maggie a tinilány arcát a pinájához szorította.

„Ez az, ti olcsó kis ribanc! Idd a pisimet! Nyald a pinám, te kis kurva! Nyald ki, hogy elélvezzek!”

Amy, még mindig összerándulva a farkam okozta orgazmustól, a tole telheto legjobban kezdte nyalni Maggie pináját, miközben nyelte az aranylóan csillogó folyadékot, ami mostanra már csak csepergett.

Ez annyira izgató volt, látva, hogy Amy mennyire kéjesen reagál a történtekre, mindnyájan újra begerjedtünk. Missy sikoltozni kezdett. „Nyald a seggem, Molly!”

Molly folytatta. „Dugd a seggem, te kis fasszopó!”

Mikey sem bírta tovább. „Ez az novérkém! Elmegyek!”

Maggie továbbra is odanyomta Amy arcát a nedvedzo pinájához. „Ez az, Amy! Szopjad a csiklómat, te ribanc! Srácok, gyertek ide, és borítsátok be ennek a ribancnak a fejét a gecitekkel!”

Mikey kihúzta farkát novére seggébol, és odalépett Amyhez. Én is csatlakoztam hozzá a másik oldalon. Hatalmasat élveztem Amy arcára. A tinilány arcán nyálkásan keveredett Maggie nedve, a pisi, a puding, a csokoládészirup, és most már a spermánk is. Mikey és én egy jókora adagot lottünk a fehér folyadékból Amy arcára, aki kinyitotta a száját és bekapta mindkét lükteto faszt. A geci ömlött a szájába, majd kifolyt, és beterített az arcát és az állát is.

Ahogy az orgazmusunk alábbhagyott, láttuk, hogy az arca szó szerint be van takarva a ragadós spermánkkal. Kivette a farkainkat a szájából, és a lenyalogatta a maradék spermát a golyóinkról. Aztán hátraléptünk, és hagytuk, hogy Maggie, Molly és Missy átvegye a helyünket, akik alig várták, hogy lenyalhassák a gecinket Amy arcáról.

Mindnyájuknak jutott elég, lihegve, izzadva, nyögve nyalták, csókolták egymást, miközben megosztották egymással a férfi csemegét.

Mikor mindennel készen voltak, mindnyájan elkezdtünk nevetni.

„Ez volt a legcsodálatosabb dolog, ami valaha történt velem!” – mondta Amy. „Köszönöm szépen. Remélem máskor is megengedik, hogy csatlakozzak önökhöz.”

„Amikor csak akarod!” – válaszolt Maggie. „Habár, nyilvánvaló okokból jó lenne, ha ez köztünk maradna. A legtöbb ember nem értené ezt meg.”

„Rendben van.” – felelte Amy. „Megértem, hogy így gondolja. Maguk a legkirályabb emberek akikkel találkoztam.”

„Miért nem mentek el zuhanyozni, amíg Apa és én rendbe tesszük ezt a felfordulást.” – mondta Maggie, rám kacsintva egyet. „Mikeyt ismerve, azelott megdug mindegyikotöket a zuhany alatt, hogy elkészülnétek.”

„Menjünk!” – mondta Molly átvéve az irányítást, és elindultak mind a négyen a fürdoszoba felé. Pár perc múlva kuncogást, majd nyögéseket, végül az élvezet sikolyait hallottuk. Maggie odalépett hozzám, és szeretetteljesen megölelt, mielott adott volna egy hosszú, nedves csókot. „Nagyszeru családunk van!” – mondta, és közben még közelebb húztam magamhozSzombat délután volt. Molly, a legidosebb lányunk a helyi fitnesz-clubban dolgozott, Mike a haverjaival focizott éppen valahol, viszont Missy, a tüzes kislányunk, a barátnojével, Shellyvel éppen áztatni készültek magukat a pezsgofürdoben. Egy, vagy két hét telt el azóta, hogy Maggie egy csodás délutánt töltött Shelly anyjával és öccsével, Bettyyvel és a kis Tommyval.

A lányok kiléptek a fürdoszobából, mi pedig Maggievel figyeltük, hogyan szökdécselnek át a nappalin a pezsgofürdo felé az apró bikinijükben. A testük épphogy kezdett felnottesedni, de még boven megvolt az a kislányos báj mindkettojükben. Shelly haja ébenfekete volt, az arca meg olyan, akár egy angyalé. Missy becsukta maga mögött a terasz ajtaját, a szoke fürtjei pattogtak fel és alá, ahogyan közeledett a pezsgofürdo felé.

„Nézd, milyen helyesek!” – mondta Maggie, miközben kortyolt egyet a kávéjából. Egy lazítós napot töltöttünk otthon, élveztük a nyugalmat. Kinéztem az ablakon és figyeltem, ahogyan a lányok egymást fröcskölik a vízben.

„Az ám! Shelly nagyon bájos.” – mondtam. „Beszéltél az anyjával a vele és Tommyval összehozott kis édeshármasotok óta?” – kérdeztem Maggiet.

„Csak egyszer. Azt mondta, hogy utána leültek mindnyájan és átbeszélték a dolgokat, és hogy velem is akar még errol beszélni.” – válaszolta, de egy kis csalódottságot éreztem ki a hangjából. Szerintem abban reménykedett, hogy lesz lehetosége ismét megízlelni Betty pináját. Maggie rám nézett, tudta mi jár a fejemben.

A teraszajtó kinyílt és a lányok befutottak a nappaliba.

„Anya! Melegünk van, és éhesek vagyunk.” – mondta Missy, miközben felmászott az egyik konyhaszékre Maggie mellé. Shelly szintén felpattant egy másikra Missy és közém.

„Mit szólnátok egy kiwis jégkrémhez?” – kérdezte Maggie, majd felállt, odasétált a hutoszekrényhez, kivett belole négy darabot a gyümölcsös fagylaltból, majd mindegyikünknek adott egyet-egyet.

Némán nyalogattuk egy ideje már, mikor Missy felnevetett. „Pont úgy néz ki, mint anya egyik vibrátora” – mondta Shellynek, aki zavarában csak kuncogott és a szemét forgatta. „Tudod, az a zöld gumiszeru!” – folytatta Missy.

„Ti játszadoztok a játékaimmal?” – kérdezte Maggie gúnyosan.

„Naná!” – vihogott Missy, és Shelly is vele együtt.

„Tetszik neked az a zöld, Shelly? Meghiszem, tényleg pont olyan a formája, mint egy igazi pénisznek!” – szúrta oda Maggie.

Shelly újból felkuncogott. „Igen, elég élethunek néz ki.”

„Láttál már igazi péniszt?” – érdeklodött Maggie.

„Háááát, az öcsémét láttam már!” – válaszolta büszkén.

„Meg is érintetted?”

„Igen. És le is szoptam. Pont, ahogyan Anya mutatta. Aztán be is tette a puncimba.”

„Milyen érzés volt?” – kérdezosködött tovább Maggie.

„Fantasztikus volt. De anya is szereti amikor Tommy dugja ot.”

„Tudod mi lenne még nagyszeru érzés?” – kérdezte Maggie pajkosan, miközben kitervelte, hogy hová vezesse a beszélgetés fonalát.

„Mi, Anyu?” – kérdezte Missy.

„Mivel olyan forrónak érzitek magatokat, és úgy gondoljátok, hogy ezek a jégkrémek úgy néznek ki, mint a dildók…”

„…miért nem hutitek le magatokat úgy, hogy a puncitokhoz simítjátok oket.”

Missy egy pillanatig sem hezitált. „Ez nagyon királyul hangzik!” És máris lenyúlt és lehúzta magáról a bikinialsóját. Néztem, ahogy széttárja lábait, és feltárul duzzadt, csupasz puncija. A világoszöld jégkrémet a redok közé illesztette majd lassan fel és lefelé irányuló mozdulatokkal dörzsölni kezdte azt. A puncijának a melege azon nyomban elkezdte olvasztani a fagyott, édes jégkrémet, és a cukros víz és saját nedveink keveréke megcsillantak aranyos kis pinácskáján. „Mmmmmm, ez fantasztikus. Gyerünk Shelly, próbáld ki!”

Shelly nem tétlenkedett, bikinijének alját elhúzta az egyik irányba, felfedve gyönyöru, hamvas pináját. A farkam ekkor már kokemény volt és lüktetett, mint az orület. Maggie kéjesen rám nézett, elmosolyodott, majd visszanézett Shellyre, aki már szintén kényeztette csiklóját a saját fagylaltjával.

„Anya? Te nem próbálod ki?” – kérdezte Missy.

„Szerinted ki kéne, Shelly?” – kérdezte Maggie a szomszéd lányt.

„Oh, igen, Mrs. Nelson. Fantasztikus érzés.” – válaszolta Shelly.

Shelly bátorítására Maggie felállt és megszabadította magát a rövidnadrágjától és bugyijától. Visszaült a székbe, és ahogy a lányok is, elkezdte kényeztetni a jégkrémmel a punciját. „Ohhhh! Igazatok van lányok! Ez tényleg csodálatos érzés!” – nyögött fel Maggie.

„Ezt nézzétek!” – mondta Missy vigyorogva, majd benyomta a jégkrémet a szuk vaginájába. Hihetetlen izgalommal néztem a történteket. Maggie tudta, hogy már nagyon be vagyok indulva.

„Hé, lányok! Szerintem Missy apukája elég kényelmetlenül érzi már magát abban a nadrágban!”

„Tényleg, Apa?” – kérdezte Missy pimaszul. „Tényleg felállt a farkad, ahogy néztél minket?” – incselkedett tovább a kis bestia.

„Még jó hogy, kicsim. Teljesen beindulok, ahogy titeket nézlek. Annyira gyönyöruek és szexik vagytok.” – válaszoltam a lányomnak.

„Miért nem dörzsölöd hozzá a jégkrémet a farkadhoz, Apa? Lefogadom, hogy nagyszeru érzés lenne. Hé Shelly, akarod látni apám farkát? Hatalmas van neki!”

„Naná!” – mondta Shelly, miközben az olvadó jégkrémet már o is ki-be húzogatta a szuk kis nyílásában.

Nekem sem kellett több bátorítás. Felálltam, és letoltam a farmeromat, szabad utat engedve a mereven álló szerszámnak. Shelly hangosan zihált, amikor meglátta, majd még jobban növelte a tempót. „Uram isten! Igazad van, ez tényleg hatalmas!”

A jégkémet elkezdtem dörzsölni a farkam körül. A hideg érzete a meleg szerszámon leírhatatlan érzéssel töltött el. A ragacsos rúd olvadni kezdett, ahogy a borömhöz ért. Maggie letérdelt, lehúzta magáról maradék ruháit és az édes, ragadós folyadékot nyalogatni kezdte a farkamról. „Mmmmmmm. Ez nagyon finom. Missy, miért nem jössz ide? Shelly biztosan szívesen nézné, ahogy nyalogatod apád farkát.”

Missy ledobta az asztalra az olvadt jégkrémet – már amennyi maradt elole – és letérdelt Maggie mellé. Megragadta farkam tövét az apró kezével, majd lassan nyalni kezdte az alsó részét. Ránéztem Shellyre, aki megbabonázva leste, ahogyan Missy szopta apja szerszámát.

„Tetszik amit látsz, Shelly? – kérdeztem.

„Oh, igen!” – kiáltott fel, miközben egyik kezével a csiklóját simogatta sebesen. „Bárcsak nekem is olyan apukám lenne, aki engedi, hogy leszopjam a faszát!”

„Engedd meg, hogy a tiszteletbeli lányommá fogadjalak!” – mondtam neki, majd láttam Shellyn, hogy fülig éro szájjal mosolyog.

„Megengedi, hogy leszopjam a farkát, Mr. Nelson?” – kérdezte halkan.

„Természetesen! De csak ha te is szeretnéd!” – válaszoltam. „Gyere ide, Missy biztosan megosztozik veled rajta!”

Shelly lassan térdre ereszkedett, Maggie eközben odébb tessékelte Missyt az útból. „Gyere Missy! Engedd, hogy Shelly is megízlelje apád szerszámát, én meg addig kezelésbe veszem az édes kis puncikádat.” – szólt Maggie. Missy hanyatt feküdt a földön és széttárta lábait, hívogatva anyját, hogy nyalja ki a fiatal puncit. Maggie rátapasztotta a száját a kislányunk pinájára, ami már ragadt a cukros masszától.

Végignyalta a hasadékot lentrol felfelé, majd vissza, egészen Missy ánuszáig.

Eközben Shelly lassan megragadta a makkomat. „Ez az, drágaságom! Nyaljad akár az elobb a fagyit! Nyaljad, ahogy Missy is csinálta! Aztán vedd a szádba és kezdd el szopni!” Shelly sötét haja ráomlott a vállaira, ahogy felemelte farkamat és kéjesen végignyalta farkam tövétol a makkom hegyéig.

Majd láttam, ahogy az apró szája kinyílik, és beleirányítja az apró, forró nyílásba farkam hegyét. A nyelve csak úgy örvénylett a makkom körül, majd egyet nyalt makkom érzékeny alsó felén mielott mélyebbre engedte volna szájában hosszú, keskeny farkamat.

A farkam egész a torkáig csúszott, amire öklendezni kezdett, de én nem eresztettem. Egy kicsit visszahúzódott, majd baszatni kezdte a farkammal a száját, miközben apró puha kezével verni kezdte azt. Missy nyilvánvalóan adott Shellynek leckéket Maggie dildóival. És meg kell mondjam, Shelly nagyon jó tanítványnak bizonyult.

Missy kiáltása kizökkentett a koncentrációból. Maggie a csúcsra jutatta a kislányunkat. Maggie egy ujjával Missy pinácskáját dugta, egy másikat meg a szuk kis seggét, miközben nyalta és szopta lányunk megmerevedett csiklóját. „Ohhhhh, Anya! Szopjad! Ohhhhh! Dugd a seggemet! Dugd még mélyebbre! Ohhhhh! Elmegyek! Elmegyeeeeeeeek! Ez az Anyaaaaaaa!” A medencéjét felemelte, és pináját még jobban nekinyomta anyja sebesen dolgozó nyelvének.

Missy orgazmusa Shellyt is begerjesztette, aki még erosebben kezdte szopni a farkamat. „Ez az Shelly. Szopjad apád faszát! Milyen ügyes, jó kislány vagy! Szopjad Shelly!”

Shelly a bátorító szavak hatására még sebesebben kezdett dolgozni ágaskodó farkamon, megragadta golyóimat az egyik kezével, miközben a másikkal továbbra is eszeveszett tempóban dolgozott rajta. Maggie letérdelt Shelly mögé, melleit Shelly hátának nyomta, kezével pedig a selymes hasán keresztül puncijának duzzadt ajkait vette célba.

Maggie odahajtotta fejét Shellyhez.

„Ez az, drágám.” – súgta. „Szopjad apád nagy faszát. Te is egy kis ribanc vagy mint Missy, nem igaz? Nagyon jól csinálod Shelly. Gyönyöru látvány, ahogyan apád fasza baszza a kicsike szádat!” Maggie kezei most már Shelly punciján voltak, amikkel széthúzta a lány ajkait. Egyik kezének mutatóujját bedugta a résen, és apró mozdulattal behatolt a lány vaginájába, másik kezével dörzsölni kezdte az apró csiklót. Maggie ujját azon nyomban beborították a lány nedvei. „Ez az, kicsim!” – Súgta Maggie Shelly fülébe.

„Mindjárt elfolysz! Már biztosan nagyon szeretnéd apád faszát az édes kis pinácskádban érezni, nem igaz?”

Shelly kihúzta szájából a farkamat. „Lehet? Tényleg szabad?”

„Igen Shelly!” – mondta Missy. „Engedd csak meg apának, hogy megbasszon! Annyira jó érzés, ahogy a fasza lüktet a pinádban!”

Maggie és Missy felsegítette Shellyt a konyhaasztalra. A két lábát megragadták és széthúzták, eközben én elhelyezkedtem a lábai között. Maggie odahajolt Shellyhez és egy hosszú, szenvedélyes csókot váltott vele. Figyeltem, ahogyan a nyelve leereszkedi a lány szájába. Shellynek egy pillanatra úgy tunt, hogy kínos ez az egész, de aztán ellazult, és szenvedéllyel visszacsókolt. Missy a kezeit végigsimította barátnoje hamvas testén. Maggie törte meg a csókot, és rámosolygott Shellyre. „Készen állsz apád farkára, drágaságom?”

Shelly bólintott, és rám nézett vágyakozó tekintettel. „Meg fogsz dugni, Apa?”

„Itt vagyok, Shelly!” – mondtam, miközben a makkomat Shelly pinácskájának bejáratához illesztettem. Maggie széthúzta a lány ajkait, miközben Missy megragadta Shelly apró, fejletlen melleit. Farkamat a lyukához illesztettem. Shelly teste megfeszült és elszorította a szuk puncijának bejáratát a makkom elol. Maggie odahajolt a kis pinácskához és nyalni kezdte a csiklóját, ami segített a lánynak ellazulni.

„Oh, ez annyira hatalmas!” – mondta Shelly levego után kapkodva.

„Semmi baj!” – válaszoltam. „A puncid nagyon kellemes, Shelly. Apának nagyon tetszik a kis puncikád.” Farkam lassan benyomtam, majd egy kicsit visszahúztam. A puncija olyan szuk volt, amilyet nem éreztem még korábban sohasem. A nedvei síkosították a hosszú és kemény rudamat, amit addig toltam be, és húztam ki ismét, amíg éreztem, hogy Shelly izmai teljesen el nem lazulnak. Lassan elkezdett velem együtt mozogni, míg megemelkedo csípoje nem találkozott az enyémmel.

„Ohhhhhhhh” – nyögte. „Ez annnnnnnnyira jóóóóóóó! Annnnnnnyira naaaaaaagy! Oh, igeeeeeeen!”
Maggie nyelve és a farkam megtették a hatásukat, és kezdték a csúcs felé sodorni a lányt. Csípoje egyre gyorsabb és eroteljesebb mozgásba kezdett, és farkammal éreztem, hogy izmai görcsbe rándulnak. Shelly megragadta Maggiet a hajánál fogva, belefúrva arcát még jobban a pinájába. „Elmegyeeeeeeek!” – sikoltozott Shelly. „Ohhhhhh, igen! Ohhhhhh, igen! Ohhhhh, igeeeeeeeen!” – kántálta, ahogyan a szexuális öröm hullámai elöntötték a testét.

A farkamat eroteljes mozdulattal még mélyebbre merítettem a fiatal, szuk punciban. „Ez az, kicsim! Baszasd magad apád faszával! Basszál apával, ahogy csak bírsz!”

Ezzel az orgazmus egy újabb hulláma rázta meg a testét.

Missy felugrott az asztalra és Shelly arcába nyomta a kis pináját. „Nyald a pinám, Shelly, míg apa basz téged!” Shelly önkéntelenül engedelmeskedett.

Maggie odébb lépett, hogy szopogassa Shelly apró mellbimbóit, majd széttárta Missy farpofáit és a segglyukát kezdte simogatni, végül visszatért Shelly puncijához.

A Missy újra elélvezett. Láttam, ahogyan nedvei beborítják Shelly arcát és állát. Missy lemászott, Maggie pedig odahajolt Shelly arcához, hogy megcsókolja, majd utána lenyalja róla a lánya nedveit. Én is meglepodtem, hogy milyen sokáig bírtam, de most már elértem oda, ahonnan nincs visszaút. A farkamat ismeros bizsergo érzés járta át, eroteljesen lüktetni kezdett, majd az egész testem megremegett.

„Ez az, Shelly! Apa elélvez! Oh, ezaaaaaaaaz!”

Kivettem a farkam a sikamlós pinából és hátrább léptem, miközben Maggie felsegítette Shellyt az asztalról. „Nyeld a spermáját, Shelly! Nyisd ki a szád!”

Shelly térdre rogyott, és kitátotta a száját. A farkamat odahelyeztem pár centi távolságra a vörös ajkaitól és rózsaszín nyelvecskéjétol. Shelly megragadta a szerszámot épphogy a makkom alatt, és sebesen verni kezdte. Ahogy az ondó kilövellt a nyíláson, egyenesen Shelly homlokát borította be. Shelly lejjebb irányította az irányzékot és a következo adag sperma már a kinyújtott nyelvén landolt.

Lenyelte a sós, fehér gecit, de eközben farkam még egy adagnyi lövellt az arcára. Shelly újra kinyitotta a száját, betette a farkamat az ajkai közé, és engedte, hogy az utolsó adag sperma a torkán landoljon.

Érezte, hogy befejeztem, felnézett rám a gyönyöru, csillogó smaragdzöld szemével, és rám mosolygott spermám áztatta arccal, úgy hogy a farkam még mindig a szájában volt.

„Na, kislányom, hogy ízlett apád gecije?”

Shelly megnyalta az ajkait. „Imádtam, Apa! Csináljuk még egyszer!”

Maggie és Missy letérdelt Shelly mellé, két oldalról, és mindnyájan csókolózni kezdtek, majd megosztoztak az ondón, ami még mindig beterítette Shelly arcát. Maggie lassan lefektette Shellyt a padlóra, és fejét a lány lábai közé helyezte, majd szenvedélyesen nyalogatni és szopogatni kezdte duzzadt csiklóját és ajkait.

„Ohhhh. Ez fantasztikus. Én is nyalhatom a csiklódat?” – nyögte Shelly.

„Oh, te drága kis ribanc!” – sóhajtott fel Maggie, miközben 69-es pózba helyezkedett Shellyvel. Shelly nekiesett Maggie puncijának, aki teljesen bevadult attól, ahogyan a fiatal, pici nyelvecske mozgásba indult. Kitámasztotta csípojét, hogy még jobban érezze Shelly nyelvének játékát és közben az arcát még jobban belenyomta Shelly pinájába. Missy a padlón ült, ujjai apró csiklóját masszírozták, miközben egy újabb orgazmus felé közeledett.

Maggie és a szomszéd lány 69-ezésének, valamint legkisebb lányunk maszturbálásának látványa, ahogyan újazza csupasz kis fiatal puncikáját, ismét beindított, és a farkam hamarosan ismét készen állt egy újabb dugásra.

„Nyald a csiklóm Shelly!” – nyögött fel Maggie, miközben vonaglott a teste. „Te kibaszott kis picsa! Nyaljál! Nyald a pinámat! Erosebben! Még jobban! Ohhhhhhh! Igeeeeeeeen!”

Maggie nedvei beterítették Shelly arcát. Ahogy kezdett magához térni kéjesen rám nézett. „Micsoda nyelve van! Shelly, nagyon tehetséges vagy punci nyalásban!”

Shelly büszkén elvigyorodott. „Szerintem anyukám is ugyanígy gondolja!”

„Nos, téged is és anyukádat is bármikor szívesen látunk! Mond meg neki nyugodtan!”

„Mintha valaki az imént azt mondta volna, hogy szeretne még dugni!” – vetettem oda.

Missy és Shelly ugrándozott örömében, majd gyorsan felmásztak egymás mellé a konyhaasztalra. Missy hanyatt feküdt, Shelly pedig rá, misszionárius pózban. Ez a felállás remek lehetoséget adott nekem arra, hogy egyszerre dugjam meg a két drága puncikát. Eloször Molly szuk és forró pinácskájának nyomtam a farkamat.

Élvezettel felnyögött, miközben olyan mélyre mártottam a rudat, amennyire csak tudtam. Shelly közben Missy csiklójához dörzsölte sajátját. Kihúztam a farkam, és ezúttal Shelly lyukát töltöttem ki vele. Most Shellyn volt a sor, hogy felsikítson a gyönyörtol. Felváltva húztam ki és toltam be a farkam a két forró és nedves pinába. Maggie odalépett melléjük és fülükbe súgott.

„Oh, ti kis bestiák. Nézzétek, ahogy apátok fasza bassza a pinátokat. Ez annyira kibaszottul gyönyöru. Jó érzés, ugye? Jó érzés, ahogy egy nagy és kemény fasz tölti ki a forró kis pinátokat?”

A lányok felnyögtek, jelt adva egyetértésüknek. Maggie simogatni kezdte Shelly farpofáinak közét, sot az ánuszát is röviden körbe simította. Shelly vad nyögdécseléssel reagált erre, és egy hosszú nyelves csókot váltott Missyvel. Maggie besíkosította mutatóujját a lányok saját puncinedveivel, majd Shelly segglyukához nyomta azt.

„Milyen formás popsi, Mike. Meg kell dugnod ezt a csodás kis feneket!” – mondta Maggie.

„Mit mondtál, drágám?” – kérdeztem vissza.

„Szeretnéd, hogy Apa betegye a faszát a szuk kis segglyukadba?” – fordultam oda Shellyhez.

Shelly egy pillanatra abbahagyta a csókolózást Missyvel. „Oh, igen. Kérlek, Apa, basszál seggbe!”

Kihúztam a farkamat a csöpögo pinából, Maggie pedig segített odailleszteni fenekének bejáratához. A makkom hegyét a ráncos kis lyukhoz helyeztem, majd óvatosan eloretoltam.

„Ahhhhhh!” –nyögött fel Shelly. „Oh, Missy! Ez sokkal jobb, mint a dildó!”

Maggie vigyorogva nézett Missyre, aki még mindig Shelly alatt feküdt. „Te seggbe dugtad Shellyt az egyik dildómmal?” – kérdezte.

Missy nevetve válaszolt. „Igen, o akarta, hogy tegyem meg.”

„Ti kis ribancok! Ti aztán nagyon tudtok!”

Még mélyebbre nyomtam a farkam Shelly beleiben, ahogy az izmai egyre jobban ellazultak.

Pillanatokon belül a feneke már a medencémnek feszült. Az egyik kezével a lábai között hátranyúlt, és dörzsölni kezdte csiklóját.

„Oh! Ez annyira nagy! És benne van a seggemben! Oh, mindjárt elmegyek még egyszer!” Sikoltott fel Shelly, miközben teste megremegett az újabb orgazmus hatására. A szuk kis seggének összehúzódó, lükteto izmai eközben a farkamat masszírozták.

Még soha sem jártam ilyen szuk lyukban, és ez már engem is a szakadék szélére sodort. Minden figyelmeztetés nélkül robbant ki belolem a geci egy masszív orgazmussal, és töltöttem meg vele Shelly végbelét. Éreztem, ahogyan a meleg sperma körülöleli a farkam, miután kitöltöttem a szuk lyukat.

Shellyre ennek hatására újabb orgazmusa újabb hullámát élte át. Addig folytattam a mozgást a seggében, amíg az élvezetünk alább nem hagyott.

Csak álltam ott, a farkam még mindig a szuk nyílásban, és éreztem, hogy az izmai még mindig masszírozzák azt. Majd végül kihúztam a saját spermámtól, és Shelly fenekének nedveitol csillogó szerszámot a hamvas farpofái közül.

Missy, gyorsan kimászott Shelly alól, és elkezdte nyalogatni az összemaszatolt farkamat. Maggie eközben odahajolt Shelly segglyukához, és elkezdte lenyalni a spermámat róla.

Hamarosan mindenki végzett, és kielégülve, izzadtan és levego után kapkodva ültünk vissza az asztalhoz. Egymásra néztünk, mindenki kéjesen vigyorgott. „Nagyon szexik vagytok lánykáim!” – mondta Maggie büszkén.

„Köszönöm!” – mondta Shelly. „Ez fantasztikus volt!”

„Isten hozott a családunkban!” – mondtam. „Büszke vagyok rá, hogy én lehetek a pót-apukád.”

„ Én köszönöm, Apa!” – válaszolta. „Tényleg, hívhatlak mostantól Apának?”

„Természetesen!” – válaszoltam, és megöleltem a lányt.

„Várj egy kicsit! Várj egy kicsit! Mondtam Shellynek, hogy addig nem lehet a család teljes jogú tagja, ameddig apa nem ismerteti meg ot az arany zuhataggal. Úgy, ahogyan Mollyval, és velem is csinálta.” – mondta Missy.

„Akarod, hogy apa lepisilje azt az édes kis pofikádat?” – kérdezte Maggie Shellyt.

„Soha sem csináltam még ilyet!”

„Gyere! Imádni fogod” – mondta Maggie, és kézen fogta a lányt.

Maggie rám kacsintott, ahogy elindultam vele a fürdoszoba felé. Mondanom sem kell, hogy egy hosszú, csodálatos délutánnak nézünk elébe.A bejárati ajtó csapódásának hangjára ébredtem. Szombat reggel volt és az igazak álmát aludtam egyedül, hiszen rajtam kívül nem volt otthon senki. Maggie valami focikupára vitte Mikeyt a hétvégére. Egy hotelben szálltak meg a városban – és nincsen kétségem afelol, hogy kihasználták az idot, hogy távol vannak a családtól, és élvezték az oidipuszi örömöket.

Magamhoz is nyúltam az elozo este, arra gondolva, hogy Mikey fiatal farka az anyja pináját döngeti éppen. Maggie szereti, ha egyedül lehet Mikeyval és minden vágyát kiélheti vele.

Molly, a 16 éves lányom, szabad napot kapott a hétvégére a fitnesz-klubban, és a barátaival töltötte az elozo estét. Nem hallottam ot hazajönni, valószínu, hogy kiütötte magát és ott alszik valamelyik barátjánál. Bár titkon azt reméltem, hogy egy szopással fog ébreszteni az éjszaka közepén, de ez sajnos nem történt meg. Szóval ez csakis Missy lehetett, a 12 éves lányom, aki az egyik barátnojénél, Karánál volt az éjjel.

Hallottam, hogy a léptek egyre közelednek a szobám felé.

„Szia, Apa!” – üdvözölt a kis szoke lány, ahogy betoppant a hálóba.

„Szia, kicsim.” – válaszoltam. „Hogy érezted magad Kara-éknál?” – kérdeztem, miközben leplezetlenül végigmértem lányom testét.

„Jajj, Apa! Hihetetlenül jó volt! És találd ki mit csináltunk!” – hadarta fiatalos hévvel.

„Mit, aranyom?”

„Hát, már régóta meg akartam mutatni Karának, hogy milyen is a szex. Beszéltünk is róla korábban – de az nem volt az igazi. Anyával ti is azt mondjátok mindig, hogy addig ne tegyünk semmit, amíg biztosak nem vagyunk abban, hogy tényleg akarjuk.”

„Ez így van kicsim. Szóval, mi történt?”

„Hát, az úgy volt, hogy Kara megint felhozta a témát. Én pedig megkérdeztem, hogy szokott-e maszturbálni. Azt mondta, hogy már csinálta párszor. Aztán megkérdeztem, hogy akarja-e, hogy megmutassam, hogy hogyan kell úgy csinálni, hogy igazán jól érezze magát. Azt mondta, hogy lehet, hogy zavarba jönne tole, de szeretné látni. Így hát elkezdtem játszani a puncijával, eloször csak az ujjaimmal, aztán a nyelvemmel is nyalogatni kezdtem a csiklóját. És apa, elhiheted, elég gyorsan benedvesedett, tudtam, hogy be van már indulva rendesen. Úgyhogy megkértem, hogy csinálja o is azt, amit én, így hát fölé másztam 69-be, és o is elkezdte kényeztetni a puncimat.”

„Kinyaltad ot, kicsim?” – kérdeztem hitetlenkedve, még ott tartva, hogy mit csinál az én 12 éves lányom a vele egyidos kis barátnojével.

„Oh, Apa, naná! Még szép! Egyszeruen csak odahajoltam, és elkezdtem nyalogatni a punciját, és annnnnyira finom volt! Imádtam! Emelgette a csípojét, és közben o is elkezdte nyalni a puncimat! Nem kellet neki sok, hogy elmenjen, iszonyatosan nedves volt már.” – mondta Missy csillogó szemekkel.

„Na, látom akkor sikerült egy újabb barátot szerezned, akivel jól érezheted magad!” – kacsintottam a kis pimasz lányomra.

„De Apa! Még nem fejeztem be!”

„Elkezdte érdekelni milyen érzés is lehet szexelni. Mondtam neki, hogy dugtam már Mikeyval – amit nem akart elhinni – és, hogy csodálatos volt. Kara annyira be volt már indulva, hogy rávettem, hogy hívja be a szobába az öccsét, Kevint. Persze ot sem kellett kétszer kérni, mikor mondtuk neki, hogy szeretnénk megnézni a farkát. Azonnal lekapta magáról a ruháit és ott ált elottünk meztelenül. Elég kicsi volt a pöcse, de állt, mint a cövek. Megmutattam Karának, hogy hogyan is kell leszopni egy fiút. Odahívtam magamhoz Kevint, megfogtam a meredezo szerszámot, hátrahúztam a bort és elkezdtem nyalogatni a makkját, körbe-körbe, majd egyre mélyebbre eresztettem a számban. Jajj apa, csodálatos volt! Nem akartam sokáig csinálni, szóltam Karának, hogy most o következik. Eloször csak félénken mert hozzáérni az öccse farkához, de hamar belejött, húzogatta egy ideig a bort az álló cerkán, aztán lassan kinyújtotta a nyelvét és elkezdte nyalogatni a csillogó makkját. Kicsit meglepodött az íztol, de nem undorodott. Nem telt sok idobe, míg olyan mélyen engedte a szájába, amennyire csak bírta. Kevin is tapasztalatlan még, szóval elég hamar el is ment. Nem jött sok sperma a farkából, de ennyi idosen ez normális. És Apa! Miután Kevin újra harcra kész lett, megtanítottam oket dugni! Annyira csodálatos volt! Kara lefeküdt az ágyon, Kevin pedig fölé ereszkedett, misszionárius pózba. Kara dereka alá tettem egy párnát, hogy segítsem a Kevint, hogy könnyebben be tudja dugni. Elég ügyetlen volt, de azért ösztönösen csak tudta mit kell csinálni. Kara felsikoltott, amikor megérezte Kevin farkát a puncijában. Jajj olyan szépek voltak együtt! Kevin óvatos volt, és megállt mikor érezte, hogy elérte Kara szuzhártyáját. Belenézett a szemébe, és amikor megkapta a beleegyezo pillantást, határozottan tolt a csípojén egyet. Kara felszisszent egyet halkan, de láttam, hogy a fájdalmat hamar átvette az élvezet érzése. Jajj Apa! Annyira csodásak voltak együtt, és annyira izgató volt az egész szitu!”

A farkam már ko kemény volt, hallgatva, hogy a lányom és a kis barátnoje hogy elégítették ki egymást, majd hogy vette rá a lányt az öccsével a vérfertozo viszonyra. „Te aztán jó nagy ribanc vagy, édes lányom! Csak úgy, mint az anyád!” – mondtam félig komolyan a lányomnak.

„Még nála is nagyobb!” – mondta huncut mosollyal. „Sot anya azt mondja, hogy én már több mindent megtettem ennyi idos koromra, mint o. Azt mondta, hogy azt akarja, hogy én legyek a legszexorültebb tagja a családnak, és ezért megtanít majd sok mindenre.”

„Hát, lányom, jó úton haladsz!” – mondtam neki nevetve.

Missy odalépett az ágyamhoz, és rám feküdt, punciját az ágaskodó férfiasságomhoz nyomva a takarón keresztül. „Mmmmmm, Apuci, úgy érzem elég kemény vagy már odalent!” – súgta a fülembe, majd még jobban hozzám nyomta a csípojét, és közben kéjes pillantásokkal nézett rám.

„Jól látod kislányom! Ha ilyen sztorikat mesélsz, ne csodálkozz rajta!”

Missy közelebb hajolt, és lassan megcsókolt. Éreztem, ahogy puha ajkai az enyémhez értek, majd az apró nyelvecskéje utat tör magának. Becsukta a szemeit és élvezte a pillanatot. Majd elhúzódott és huncut mosollyal az arcán rám nézett.

Egy mozdulattal megszabadult a pólójától, felfedve az apró melleit, amik éppen csak fejlodésnek indultak. Majd felállt, és lehúzta a nadrágját, és a rózsaszínu kis bugyiját – láthatóvá téve elottem a csupasz kis puncikáját, ami már duzzadt a vágyakozástól. Ledobtam magamról a takarót, így Missy is megláthatta ágaskodó farkam. Azonnal letérdelt mellém, és egyik kezével megragadta a tövét. Kéjes tekintettel nézett rám, miközben a csuklóját a férfiasságom teljes hosszában elkezdte mozgatni fel és le.

„Apa? Tudni akarod, mekkora ribanc vagyok?”

„Mondd kicsim.”

„Miután Kevin farkát kiélveztük mindketten, Kara és én egész éjjel egymást nyaltuk. Kara nagyon be volt indulva, Apa! Annyira, hogy elkezdtem az egyik hajkefének a nyelével baszni a kis pináját. Aztán elkezdtem nyalogatni a fenekét. Nem ellenkezett, sot, élvezte nagyon, úgyhogy megújaztam a seggét miközben a fésu nyelét még gyorsabban húzogattam a puncijában. Jajj apa, ez annyira izgató volt!” – folytatta Missy, miközben még mindig a farkamat verte, és egy percig sem vette le a tekintetét rólam.

Becsuktam a szememet, és magam elé képzeltem a látványt, amirol kislányom beszélt éppen.

„Oh, lányom, te aztán tényleg egy büdös nagy ribanc vagy!”

„Az ám, Apa! Egy kibaszott kis kurva! De ez tetszik neked, nem igaz? Ez az, ami beindít, ugye?” – súgta a fülembe.

„Így van kicsim, ez apát nagyon beindítja!” – nyögtem fel, és közben éreztem, hogy Missy még szorosabbra fonja ujjait az ágaskodó farkamon.

„Tudni akarod, hogy mit csináltunk még?” – kérdezte Missy.

„Mondd csak te kis ribanc!”

„Nos, Kara anyukája a szobánkba hozta a reggelit. Palacsintát és kolbászt sütött, és hozott csokis fánkot is. Én meg fogtam az egyik kolbászt, és belecsúsztattam a puncimba! És megparancsoltam Karának, hogy onnan egye meg!”

„Istenem, Missy! Megtette?”

„Igen, Apa! Képzeld o is olyan perverz, mint én! Megette a kolbászt a puncimból, úgy forgatta a szájában, mint ha valódi fasz lenne. Hihetetlen volt! Aztán miután megette, addig nyalta a pinámat, amíg el nem mentem!”

Missy felállt, és fölém guggolt. Megemelte a csípojét, és úgy helyezkedett, hogy a farkam épp a csupasz puncijának a bejáratánál legyen. Az apró kezével hátranyúlt és beigazította a nyílásba a makkomat. Nem volt nehéz dolga, mind a ketten eléggé nedvesek voltunk már. Aztán szépen lassan elkezdett ráereszkedni a lükteto faszomra.

„Oh, Apa! Hatalmas a farkad! Úgy imádom! Imádom, ahogy teljesen kitölt!” – nyögte, miközben még tovább ereszkedett a férfiasságomon.

„Ez az, lányom, legyél jó kislány, és ülj rá Apa farkára!” – nyögtem, és közben figyeltem, hogy a farkam lassan teljesen eltunik a lányom nedves lyukában. Éreztem, hogy mennyire szuk a kis puncija, teljesen körülölelte a farkamat. Éreztem a forróságát, és ahogyan a nedvessége végigfolyt az oldalán egészen a farkam tövéig, miközben lassan mozgásba lendült.

„Oh, Apa! Oh, igen! Azt akarom, hogy teljesen kitölts! Ezért is siettem haza! Azt akarom, hogy basszál meg, ahogy csak bírsz!”

„Jól tetted kislányom! Örülök, hogy hazajöttél!” – mondtam, és közben a kezeimet az apró vállaira helyeztem. Lassan lejjebb csúsztattam oket a mellkasára, ügyelve arra, hogy el tudjak játszani egy kicsit az apró és keményen meredezo mellbimbóival. Miközben kézre fogtam oket Missy megremegett, én pedig büszke voltam magamra, hogy ilyen hatást váltottam ki belole. A kezeim folytatták az útjukat lefelé, megsimítottam a hasát, és ráhelyeztem oket a csípojére. Majd megmarkoltam, és még jobban ráhúztam Mollyt a farkamra.

„Oh, Apa! Baszd meg! Ez hatalmas!” – jajgatott fel Missy.

„Ez az, kis kurvám! Érezd apád faszát a pinádban, amilyen mélyen csak tudod!” – nyögtem. „Ennyi volt a sztori Karával?”

Beletelt egy kis idobe, míg Missy hüvelye teljesen elfogadta a helyzetet és az izmai ellazultak. A szemét lassan kinyitotta, és újra vágyakozva nézett rám.

„Nem, Apa, még nincs vége!” – mondta, miközben próbálta magát összeszedni. „Miután kiette a kolbászt a pinámból, és kinyalt, neki is bizsergett már a lyuka rendesen. Úgyhogy széttárta a lábát és kent egy kis vajat a puncijára, és öntött rá mézt is. Aztán azt mondta, hogy nyaljam le róla azonnal!”

„Nem semmi, kicsim!”

„Jézusom, Apa, fantasztikus volt! Édes volt, és meleg, és krémes, és pillanatok alatt elélvezett! Mindketten orületesen tüzesek voltunk, úgyhogy fogtuk a csokis fánkot, kettétéptük, és egymás testére spricceltük a tölteléket. Én a puncijáról és a seggérol nyaltam le! O a melleimre spriccelte, és onnan nyalta, szopogatta lefelé!”

Missy most már baszatta magát a kemény farkammal, folyamatosan mozgott rajta fel és le. Én még mindig fogtam a csípojét, és segítettem a mozgást. Ahogy mozgott rajtam, éreztem, hogy puncijának izma megfeszülnek. Missy hátradolt, lenyúlt a lábai közé az egyik kezével a csiklóját kezdte dörzsölni, a másikat a térdemre tette, és azzal támasztotta meg magát.

„Jesszus, Missy, te aztán nagyon élvezed ezt, nem igaz? Jó úton haladsz, hogy a család ribanca legyél!”

„Oh, Apa, ez nagyon jó! Imádom! Basszál még! Basszál! Bassz, ahogy csak bírsz!”

Ekkor már szinte csattogott a pinája a farkamon. Olyan hevesen basztam a lányom szuk punciját amennyire csak telt tolem. Missy egyre hevesebben dörzsölte a csiklóját, és láttam rajta, hogy az orgazmusa már nincs messze. Az apró teste összerezzent, és éreztem, ahogy a lyuka lüktet a farkam körül, ahogyan az orgazmusának hullámai lassan elöntik az egész testét.

„Oh, Igeeeen! Baszd meg! Baszd meg! Baszd meg!” – sikított fel, miközben a gyönyör hullámai végigszáguldottak rajta. Végül vett egy nagy levegot, és a teste kezdett megnyugodni. De ez nem jelentette azt, hogy Mollynak elég lett volna ennyi. Megfogta a farkamat és próbálta kihúzni magából, ami egy gluppogó hang kíséretében meg is történt. Missy felállt, megfordult és négykézlábra ereszkedett, a csöpögo pináját és az édes kis seggét pedig az arcomba tolta.

„Nyald ki a seggem, Apa! Azt akarom, hogy basszál seggbe! De elobb egy jó nyalásra van szükségem!”

Nem kellett bátorítani. Kinyújtottam a nyelvemet, és a hegyével végignyaltam a duzzadt punciját, amibol még mindig folyt a nedvessége. Visszahúztam a nyelvemet, és a kis rózsaszínu segglyukánál újra kinyújtottam, majd boszen nyalni kezdtem, a nyálam csak úgy folyt lefelé az apró nyíláson.

„Köpj rá! Nyálazd be rendesen, legyen jó nedves, hogy könnyen meg tudj baszni!” – parancsolta meg Missy.

Engedelmeskedtem a lányomnak, és ráköptem a segglyukára. Láttam, hogy a záróizmai már dolgoznak is, és elokésztik a terepet a farkam befogadására.

„Oh, Istenem, Apa! Annyira király volt!” – folytatta Missy az élménybeszámolót az elozo este történtekrol. „Miután Kara és én lenyaltuk egymásról a csokipudingot el kellett mennünk zuhanyozni. Úgyhogy együtt mentünk a fürdoszobába. De épp hogy elkezdtünk zuhanyozni, bejelentette, hogy pisilnie kell!”

Miközben mondta, én persze folytattam a seggének nyalását, majd a mutatóujjammal finoman körbesimítottam a szuk nyílást és lassan becsúsztattam az ujjam rajta, miközben a nyelvemmel áttértem a puncijára.

O meg közben folytatta a történetet. „Mondtam neki, hogy az nagyon szexi lenne, ha lepisilne! Azt hitte csak hülyéskedem. De azt mondta, hogy minden, amit az éjszaka csináltunk, az nagyon jó volt, úgyhogy mégis beleegyezett. Letérdeltem elé a kádba, úgy ahogy anyával is csináltuk már, Kara pedig széthúzta a punciját, és elkezdett pisilni. Teljesen beborított! Nagyon király volt! Elég sokat ittunk elozo este, úgyhogy jött belole boven. Lepisilte az arcomat, a mellkasomra is lefolyt, sot egy kicsit ittam is belole! …. Készen állok Apa! Dugd meg a seggemet!”

„Rendben, kicsim – de folytasd! Mondd el mi történt ezután!” – mondtam neki, a vágytól teljesen megrészegülve.

Kimásztam Missy alól és mögé térdeltem. Széthúztam az apró farpofáit, hogy feltáruljon a nedvektol csöpögo segglyuka. Missy lenyúlt a lábai között és elkezdet izgatni a csiklóját, miközben én a makkomat oda helyeztem a szuk nyíláshoz. Lassan beljebb nyomtam, és meglepodve tapasztaltam, hogy milyen könnyen csusszant be a lyukba.

„Van már ebben gyakorlatod, ahogy látom!”

„Igen, Anya mind nap seggbebasz a felcsatolható mufasszal suli után, míg te valamilyen meetingen ülsz.”

„Szép páros vagytok!” – mondtam. „Szóval Kara lepisilt téged?”

„Igen, de aztán o is letérdelt a kádban, én pedig megcsókoltam! Belenyomtam a nyelvem a szájába, miközben az még tiszta pisi volt! Aztán azt mondta: „Csináld te is nekem!” Úgyhogy felálltam, széthúztam az ajkaimat és beterítettem a pisimmel az egész testét. Eloször a nyakát érte, de kinyitotta a száját, így feljebb irányítottam a sugarat és belepisiltem a szájába. Mikor a szája tele lett, elkezdett lecsurogni az állán és a mellkasán keresztül egészen a lába közéig. Persze közben simogatta a csiklóját, ahogy csak bírta!”

Közben én meg még mélyebbre nyomtam a farkamat a kislányom seggében.

„Ez az Apa, baszd a seggem! Basszál meg!”

„De egy kis kurva vagy te!”

„Az vagyok, Apa! Basszál meg! Baszd meg a kis ribanc lányodat!”

Dugtam, ahogy csak bírtam. De meglepodtem, hogy a feneke könnyebben befogadta a farkamat, mint az elobb a pinája.

„Oh, igen!” – sikoltott fel Missy, és közben mozgatta a csípojét elore és hátra, minden egyes ütemben a tövig nyomva magát a farkamon. „Basszál seggbe, Apa! Oh, bassza meg, elmegyeeeeeek!”

Missy ujjai szinte repültek a csiklóján, én pedig még gyorsabban folytattam lányom seggének baszását. Éreztem, hogy a teste görcsbe rándul, a záróizmai megszorították a farkam. Az apró kis teste vonaglott az orgazmustól, és tudtam, hogy én sem bírom már tovább így gyorsan kihúztam a farkam a csodás nyílásból.

„Szopd a faszom, Missy! Szopd apád faszát, ami az elobb még a seggedben volt!

Missy gyorsan megfordult, és elém térdelt. Szájába vette a lükteto makkomat, a nyelvével pedig elkezdte lenyalni a seggének és a puncijának a nedveit a makkom érzékeny alsó felérol. A kezével megragadta a tövét és csuklójával gyors mozgásba kezdett.

„Oh, Missy! Oh, ez az! Idd a gecim!”

Missy kihúzta a makkomat a szájából és néhány centire elhúzta tole. „Élvezz az arcomra, Apa!”

Továbbra is verte a farkam, miközben a sperma kitört belole, lüktetve. A lányom egész arcát, száját, sot a nyelvét is beterítette. Ragacsos fehér cseppek borították az arcát, amik lefolytak az apró melleire is. És még mindig jött a sperma belolem.

Missy kinyújtotta a nyelvét és a makkom alá helyezte, így az utolsó adagnyi sperma a száját töltötte meg. Lenyelte, és élvezte, ahogy a meleg folyadék lecsúszik a torkán. Missyn láttam a kéjes elégedettséget, hogy apját így ki tudja elégíteni, és ekkora adag spermát képes belole kicsikarni.

Alig kaptam levegot, miközben Missy a kezével továbbra is simogatta a farkamat. Vággyal teli szemekkel nézett rám! „Jó volt, Apa?”

„Oh, aranyom! El sem tudod képzelni! Büszke vagyok rád!”

Missy felnevetett, majd letörölte a spermámat az ujjaival az arcáról, és lenyalta oket.

„Apa?”

„Mi az, kicsim?”

„Voltál már pisilni reggel?” – kérdezte tolem Missy egy vágyakozó mosoly kíséretében.

„Nem, aranyom, még nem voltam.”

„Hát, ez a sperma finomabb lenne a pisiddel együtt!”

„Akkor gyerünk!” – mondtam neki, és kézen fogtam, és bevezettem a fürdoszobába. Missy azonnal bemászott a kádba, és hanyatt feküdt benne. Én is beszálltam, és terpeszben fölé álltam. A farkam még félig kemény volt, de már nem kokemény – igaz így sem tunt kicsinek. Megfogtam a petyhüdo szerszámot, Missy közben figyelte mi történik. Lenyúlt a lábai közé és gyengéden dörzsölni kezdte a csiklóját és elmerítette az ujjait a szuk punciban. Ránéztem, az arca még mindig a spermámban úszott. Koncentrálnom kellett, de egyszer csak éreztem, hogy a meleg folyadék elindul a hólyagomból, az ágyékomon keresztül a farkamig. A pisim lassan utat tört magának a spermám miatt összeragadt fitymámon, és beterítette Missyt. Az arany folyam Missy mellkasát találta el. A sós pisi fröcsögött mindenfelé, ahogy nekiütközött a hamvas bornek.

„Oh, Apa!” – nyögött Missy, miközben az újait egyre gyorsabban mozgatta a csiklóján. „Az arcomra!”

A sugarat feljebb irányítottam Missy apró nyakán keresztül, hagytam, hogy a sugár az állát verje. Missy ekkor megemelte a fejét, kitátotta a száját, így az arany nedu megtöltötte azt. Majd kicsordult belole az állán keresztül a mellkasára. Az ujjai közben még sebesebben jártak a punciján, majd a hátát megfeszítette, ahogy egy újabb orgazmus végigszáguldott a testén.

Ahogy a pisim ereje kezdett fogyni, a sugár is egyre kisebb lett, az utolsó cseppek Missy kezét érték, ami még mindig a csiklóját simogatta. Az orgazmusa alább hagyott, csak úgy, mint a pisim folyása. Missy felkelt és letérdelt elém, az elernyedt farkamat bevette a szájába, és lenyalta róla az utolsó csepp vizeletet is. Amint befejezte, pajkosan rám mosolygott.

„Szeretlek, Apa!” – mondta, miközben a farkam kihúzta a szájából.

„Én is téged, kicsim!” – válaszoltam, lepillantva a spermával és pisivel áztatott arcára. „Mit szólnál hozzá, hogy ha rendesen lezuhanyoznánk?” – mondtam nevetve.

„Jó ötlet. Aztán jó lenne valamit reggelizni is. Farkas éhes vagyok!” – mondta Missy, közben felállt, és megindította a zuhanyt.

„Mit akarsz Missy? Palacsintát és kolbászt?” – kérdeztem pimaszkodva.

Missy megfordult és a zuhannyal arcon spriccelt.

„Mmmmmmm, Jól hangzik – de csak akkor, ezúttal ha a TE kolbászod lesz a puncimban!”

„Ahogy akarod, kicsim, ahogy csak akarod!” – válaszoltam neki, miközben megragadtam a tusfürdot, és arra gondoltam, milyen nagyszeruen is indult ez a nap.

Ben Esra telefonda seni bosaltmami ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir